Menu
Καλάθι Αγορών

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να παραγγείλετε με 2 τρόπους:

α) Ηλεκτρονικά: Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να παραγγείλετε είτε κάνοντας εγγραφή στο σάιτ μας, είτε σαν απλός επισκέπτης (σε περίπτωση δεν επιθυμείτε εγγραφή).

β) Τηλεφωνικά: Καλώντας μας στο 210-8983824.

Και βέβαια μπορείτε! Η ένδειξη «Περιορισμένη Διαθεσιμότητα», απλά υποδηλώνει ότι υπάρχουν από 1 έως 3 διαθέσιμα τεμάχια από το συγκεκριμένο προϊόν.

Για αυτή την ερώτηση θα πρέπει να καλέσετε στο 210-8983824, γιατί για κάθε έντυπο ισχύει κάτι διαφορετικό.

Υπάρχουν 4 διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής:

α) Πληρωμή με Αντικαταβολή (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας).
β) Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα Πειραιώς ή Alpha Bank.
γ) Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα (VISA, MAESTRO, MASTERCARD). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ολοκληρώσετε ο ίδιος την ηλεκτρονική παραγγελία (δεν γίνεται τηλεφωνικά).

δ) Πληρωμή μέσω Paypal

Αποστολές εντός Ελλάδας:
Για αγορές κάτω των 25€  και στην περίπτωση αγοράς με τραπεζική κατάθεση ή Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2,5€, προς οποιονδήποτε προορισμό, ανεξαρτήτως βάρους του δέματος. Σε περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή, χρεώνεστε επιπλεόν 1,5 ευρώ (έξοδα αντικαταβολής) και επομένως τα συνολικά έξοδα ανέρχονται στα 4 ευρώ. Για αγορές άνω των 25,00€, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αποστολές στο εξωτερικό:
Για αποστολές στο εξωτερικό, οι χρεώσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα προορισμού και το βάρος του δέματος.

Αποστολές στο εξωτερικό:
Ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη και το βάρος της κάθε αποστολής και προκειμένου να επιτυγχάνεται το χαμηλότερο δυνατό κόστος, οι αποστολές γίνονται με τις ακόλουθες εταιρίες ταχυμεταφορών: ΕΛΤΑ, ACS, KRONOS EXPRESS και DHL. 


Αποστολές εντός Ελλάδας:
Πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier.
Οι αποστολές των συνδρομών γίνονται με την υπηρεσία PRESS POST των ΕΛΤΑ και το έντυπο φτάνει στο γραμματοκιβώτιο του πελάτη.

Αποστολές εντός Ελλάδας:
Η εταιρία ΕΛΤΑ Courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:00. Σε περίπτωση που ο πελάτης απουσιάζει, η εταιρία courier αφήνει ειδοποιητήριο, ενώ του αποστέλλεται και SMS (σε περίπτωση που έχει δοθει κάποιο κινητό τηλέφωνο). Εαν ο πελάτης δεν επικοινωνήσει, γίνεται εκ νέου παράδοση εντός 2 ημερών και σε περίπτωση που και πάλι απουσιάζει αφήνεται νέο ειδοποιητήριο. Κατόπιν, το δέμα κρατείται για 15 ημερολογιακές ημέρες στο αντίστοιχο κατάστημα των ΕΛΤΑ Courier. Εαν ο πελάτης εμφανισθεί κατά το διάστημα αυτό, είναι υποχρεωμένος να παραλάβει από το κατάστημα το δέμα του. Σε περίπτωση που επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, χωρίς να εμφανιστεί ο πελάτης, η παραγγελία επιστρέφεται στα γραφεία της εταιρείας μας. Εαν επιθυμεί την επαναποστολή της παραγγελίας του, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5 ευρώ (έξοδα αποστολής), ενώ η πληρωμή του συνολικού ποσού της παραγγελίας (σε περίπτωση που ήταν με αντικαταβολή) θα πρέπει να γίνει μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.

Για αποστολές στο εξωτερικό:
Οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται, ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα προορισμού. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να κυμαίνεται από 1 εργάσιμη ημέρα (χώρες Ευρώπης) έως και 10 εργάσιμες ημέρες (χώρες εκτός Ευρώπης).

Για αποστολές εντός Ελλάδας:
Για όλους τους προορισμούς της Ελλάδας (πλην των δυσπρόσιτων περιοχών) και εφόσον η παραγγελία πραγματοποιείται έως τις 12:00, επιτυγχάνεται παράδοσή την επόμενη εργάσιμη μέρα. Εαν η παραγγελία πραγματοποιείται μετά τις 12:00, η παράδοση επιτυγχάνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές [δείτε τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες (χερσαίοι προορισμοί) στο site www.elta-courier.gr] η παράδοση επιτυγχάνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί επιστροφές προϊόντων που προηγουμένως δεν έχουν πάρει κωδικό επιστροφής. Τα δικαιώματα του καταναλωτή τελούν υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων του νόμου 2251/1994 για την Προστασία του Καταναλωτή (ΦΕΚ Α’ 191/1611 1994) όπως αυτό σήμερα ισχύει.

Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα εκ μέρους της εταιρείας, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος είναι κατεστραμμένο ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος του, ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την αντικατάσταση με το αρχικώς παραγγελθέν προϊόν ή με άλλο, μέχρι του ποσού του καταβληθέντος τιμήματος, είτε να ζητήσει την επιστροφή του καταβληθέντος χρηματικού ποσού.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς. Εάν παρέλθει το χρονικό διάστημα των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς, η εταιρία μας δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση.

Εαν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω email για τα νέα της εταιρίας μας, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων με τους ακόλουθους τρόπους:

α) Μέσω της ενότητας Newsletter στο footer της σελίδας μας.

β) Κατά την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας σας. Οι ενημερώσεις από το www.mikrosiros.gr στέλνονται μόνο εάν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε.

Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder (ανεπιθύμητη αλληλογραφία), οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον newsletter, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αποκαλύπτουν σε τρίτους προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας κλπ.

Το σύστημα παρέχει και τη λειτουργία της αυτόματης υπενθύμισης. Μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία της υπενθύμισης:

  • Ο συνδρομητής κατά την αγορά δεν είναι υποχρεωμένος να ενεργοποιήσει την υπενθύμιση.
  • Ο συνδρομητής για να μπορέσει να ενεργοποιήσει την αυτόματη υπενθύμιση θα πρέπει να είναι «Εγγεγραμμένος Χρήστης» στο eshop. Συνδρομητές που αγοράζουν ως επισκέπτες, μπορούν να αγοράσουν Συνδρομητικό προϊόν αλλά δεν μπορούν να ενταχθούν στη λειτουργία της αυτόματης υπενθύμισης. 
  • Εάν ο συνδρομητής επιλέξει ότι θέλει υπενθύμιση, το σύστημα τον ενημερώνει ότι πρέπει να συνδεθεί στον λογαριασμό του.
  • Το σύστημα θα στείλει αυτόματα ένα μήνυμα στον συνδρομητή που θα τον ενημερώνει για τη λήξη του συνδρομητικού του προϊόντος.
  • Το μήνυμα της υπενθύμισης λήξης της συνδρομής θα πάει στον συνδρομητής περίπου 10 μήνες μετά την έναρξή της. 
  • Ο πελάτης μπορεί να διαγραφεί από τις υπενθυμίσεις εάν δε θέλει να τις λαμβάνει.

  

Δωρεάν Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 25 ευρώ!