Καλάθι αγορών |  0 προϊόν(τα) - 0,00€
Δύο χρόνια νέος Μπλεκ!
08 Μαρ 16

Δύο χρόνια νέος Μπλεκ!

Ο Νέος Μπλεκ κλείνει δύο χρόνια ζωής και το γιορτάζουμε με ένα επετειακό τεύχος, που θα κυκλοφορήσει από την επόμενη Τρίτη, 15 Μαρτίου!ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Το τεύχος Νο 28 κυκλοφορεί με ένθετο την πολυτελή ασπρόμαυρη έκδοση του graphic novel ΄΄ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΗΣ΄΄ , μαζί με την ειδική έκδοση του Μπλεκ, που είχε κυκλοφορήσει προ μηνών με την Εφημερίδα των Συντακτών.

Η τιμή του ενισχυμένου τεύχους θα ανέρχεται σε 9,90 ευρώ, ωστόσο το graphic novel θα κυκλοφορήσει από τα τέλη Απριλίου και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, ενώ θα πωλείται, φυσικά, και στο eshop μας.

Ο Τετρακοσάρης, ιδιαίτερα αγαπητός στους αναγνώστες του Ξανθού Γίγα, δεν εμφανίστηκε στις σελίδες του Μπλεκ τυχαία, αλλά προστέθηκε στο αγαπημένο μας περιοδικό ως μια ιδιαίτερη ελληνική δημιουργία. Σε σενάριο Νίκου Νικολαΐδη και σχέδιο Κώστα Φραγκιαδάκη αποτυπώνει την ελληνική κρίση και καθημερινότητα με μοναδικό τρόπο, άξιο να κυκλοφορήσει σε graphic novel.

Εκτός από τη συναρπαστική, σκοτεινή ιστορία του Τετρακοσάρη, που μας δίνει με τόσο ταλέντο ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης και ο Κώστας Φραγκιαδάκης, με την αξεπέραστη και πλούσια εικονογράφησή του, στην ιστορία υπάρχει και ένα ΄΄μπόνους΄΄. Πρόκειται για τα easter eggs: κρυμμένα δηλαδή πρόσωπα, αντικείμενα ή και γεγονότα, τα οποία , χωρίς να επηρεάζουν την εξέλιξη της ιστορίας, την πλουτίζουν.


Επιπλέον, ένας τυχερός αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα tablet, μετά από διαγωνισμό και κλήρωση! Η απάντηση στην ερώτηση του διαγωνισμού θα κρύβεται μέσα στο graphic novel!

Εννοείται πως τον Μπλεκ θα απαρτίζουν και οι αγαπημένοι ήρωες Ζαγκόρ, Μάρτιν Μίστερι, Τερματοφύλακας ...Γιατρός και Ρόυ Ρέης!