Καλάθι αγορών |  0 προϊόν(τα) - 0,00€
Το πολυαναμενόμενο Ζαγκόρ #7 στα περίπτερα
05 Δεκ 17

Το πολυαναμενόμενο Ζαγκόρ #7 στα περίπτερα

Το πολυαναμενόμενο Ζαγκόρ #7 με ιστορίες των Ζαγκόρ, Μίστερ Νο και Τεξ βρίσκεται στα περίπτερα! Στην Κύπρο κυκλοφορεί αύριο 6 Δεκεμβρίου!

Περιέχει τρεις κορυφαίες ιστορίες. Έχουμε και λέμε:

Στο α’ μέρος της ιστορίας του Ζαγκόρ με τίτλο “Η αρχαία κατάρα” (Color Zagor #5, Αύγουστος 2017) σε σενάριο J. Rauch και σχέδιο G. Ferri, G. Sedioli κ’ M. Verni, o γιατρός Μετρέλεβιτς καλεί τον Ζαγκόρ και τον Τσίκο στο νέο αγρόκτημα της κόρης του Αλίν και της συζύγου του. Η σκιά ενός σκοτεινού παρελθόντος που φαινόταν να έχει ξεχαστεί, τώρα επιστρέφει απειλητικά για τη νεαρή γυναίκα...

Το α’ μέρος μιας από τις top ιστορίες του Μίστερ Νο έχουμε αυτή τη φορά για εσάς. Έχει τίτλο «Εξωγήινος» (Mister No #107-108, Απρίλιος-Μάιος 1984) και είναι σε σενάριο του T. Sclavi και σχέδιο των R. Diso κ’ F. Civitelli. Χτυπημένο από ένα ιπτάμενο αντικείμενο, το Πάιπερ του Μίστερ Νο συντρίβεται στη ζούγκλα, όπου κάποιοι ντόπιοι τον υποβάλλουν σε τελετουργίες. Και είναι έτοιμοι να τον σκοτώσουν, όταν ο ήρωας μας σώζεται από έναν ...σοβιετικό αστροναύτη που προσγειώθηκε στο δάσος!

Τέλος στο α’ μέρος της ιστορίας του Τεξ με τίτλο «Οι δαίμονες του Βορρά» (Tex #600, Οκτώβριος 2010) σε σενάριο M. Boselli και σχέδιο G. Ticci, το Φορτ Χόουπ, ένα απομονωμένο φυλάκιο στην έρημη Βορειοδυτική Επικράτεια, δέχεται επίθεση από μια άγνωστη φυλή. Για να ανακαλύψει τι έχει συμβεί σε δυο νεαρούς αξιωματικούς, ο συνταγματάρχης Μπράντον διοργανώνει μια αποστολή διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν και οι Τεξ, Κάρσον, ο γιος του Κιτ και ο Τάιγκερ Τζακ!

Μην χάσετε αυτό το ξεχωριστό τεύχος!