Καλάθι αγορών |  0 προϊόν(τα) - 0,00€
ΗΡΩΕΣ - ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΩΝ
15 Νοε 16

ΗΡΩΕΣ - ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΩΝ

«ΗΡΩΕΣ - ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΩΝ»: 7 αφηγήματα με νέα εικονογράφηση, 2 σπάνια και 6 αδημοσίευτα κόμικς με θρυλικούς ήρωες, σε ένα βιβλίο που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου βιβλίου «ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ», οι Εκδόσεις Μικρός Ήρως εκδίδουν τους «ΗΡΩΕΣ - ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΩΝ», ένα βιβλίο με αυτοτελείς ιστορίες των ηρώων που δημοσιεύτηκαν στην πρώτη έκδοση!

Το νέο αυτό βιβλίο περιλαμβάνει 15 ιστορίες με εμβληματικούς ήρωες, αυτούς με τους οποίους τουλάχιστον 3 γενιές αναγνωστών μεγάλωσαν, γαλουχήθηκαν, χαμογέλασαν, συγκινήθηκαν... «Μικρός Ήρως», «Υπεράνθρωπος», «Γκρέκο», «Τάργκα», «Ταγκόρ», «Μικρός Ιππότης», «Μικρός Μπουρλοτιέρης», από την α’ περίοδο (1951-1968), και «Μπλεκ», «Μαρκ», «Ζαγκόρ», «Μίστερ Νο», «Κάπταιν Μίκι», «Τεξ», «Δίκαιος», «Κοκομπίλ», από τη β’ περίοδο (1969-2016). Την α' περίοδο επιμελείται ο Γιώργος Βλάχος, ενώ οι ιστορίες έχουν νέα εικονογράφηση από τον Κώστα Φραγκιαδάκη. Την β' περίοδο επιμελείται ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης

Τους νέους μας «ΗΡΩΕΣ» θα έχετε την ευκαιρία να τους δείτε και να τους αγοράσετε για πρώτη φορά στην ετήσια έκθεση AthensCon, στο TAE KWON DO του Φαλήρου, το Σαββατοκύριακο της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου, με μεγάλη έκπτωση. Από τις αρχές Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμοι στο eshop μας, αλλά και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.