Menu
Καλάθι Αγορών

Ελληνικά Κόμικς

Διακοπές Στην Ακτή
-10 % Κατόπιν Παραγγελίας
Απόθεμα: Κατόπιν Παραγγελίας
“Καθόμουν και παρατηρούσα. Δεν είχε αλλάξει στην εμφάνιση, αλλά κάτι στη συμπεριφορά της φαινόταν διαφορετικό και άγνωστο.”Στο ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ, κάποια γενέθλια γίνονται η αφορμή για ένα ταξίδι σε μια παραλιακή πόλη. Ίσως αυτό το ταξίδι να γίνει και κάτι περισσότερο. Ο ανώνυμος πρωταγωνιστής θα βρ..
5,85€ 6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,52€
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Η ανθολογία Εν Αιθρία 6 συγκεντρώνει όλα τα έργα της ομώνυμης έκθεσης, στην οποία γνωστά ονόματα του χώρου των comics και της εικονογράφησης στην Ελλάδα συνυπάρχουν με νέα, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα.Γνωστά ονόματα της ελληνικής σκηνής comics συνυπάρχουν με νέα, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα τα..
4,00€ 5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,77€
Trinkets
-20 % Κατόπιν Παραγγελίας
Απόθεμα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τι ανακαλύπτει η Trink καθώς εξερευνά ένα πατάρι; Παλιά αντικείμενα και μπιχλιμπίδια (trinkets), που το καθ’ ένα διηγείται τη δική του ιστορία: ‘Άλλοτε αστεία και άλλοτε περιπετειώδη, άλλοτε τρυφερή και άλλοτε σκληρή… Μια από αυτές τις ιστορίες μάλιστα, δραπετεύει, για να ζωντανέψει μπροστά στα μάτι..
11,20€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,57€
Swan Songs #2 – Fleeting Feathers
-20 % Κατόπιν Παραγγελίας
Απόθεμα: Κατόπιν Παραγγελίας
Η σειρά SWAN SONGS (ΚΥΚΝΕΙΑ ΑΣΜΑΤΑ) του Μιχάλη Διαλυνά αποτελείται από μακάβριες, αυτοτελείς ιστορίες, στοιχειωμένα παραμύθια από παράξενους κόσμους. Παραμύθια ενήλικα, που όμως δεν χάνουν την παιδικότητά τους.Στη δεύτερη ιστορία με τίτλο “Fleeting Feathers”, ένας νέος φεύγει από το χωριό του για να..
4,80€ 6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,53€
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Η σειρά SWAN SONGS (Κύκνεια Άσματα) του Μιχάλη Διαλυνά, αποτελείται από μακάβριες, αυτοτελείς ιστορίες, στοιχειωμένα παραμύθια από παράξενους κόσμους. Παραμύθια ενήλικα, που όμως δεν χάνουν την παιδικότητά τους.Στην πρώτη ιστορία με τίτλο Beneath Bones, δύο φίλες κάνουν το πρώτο κοινό τους ταξίδι. Ό..
4,80€ 6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,53€
Sketchophrenic
-20 % Κατόπιν Παραγγελίας
Απόθεμα: Κατόπιν Παραγγελίας
Ένα κόμικ-φόρος τιμής στα gialli/slasher thrillers των 70s και 80s, αλλά και των ιταλικών dark fumetti, που σημάδεψαν την ποπ κουλτούρα μιας ολόκληρης εποχής.Οι Γκανάς και Malk μας δίνουν - αρκετά χρόνια μετά το FREAKSHOW - άλλο ένα ανατριχιαστικό πόνημα, που θα ενθουσιάσει τους φίλους του είδους...
8,00€ 10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,55€
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Ένας μοναχικός τεχνίτης λαμβάνει μια κορνίζα για επισκευή από κάποιον άγνωστο. Η φωτογραφία της κορνίζας θα παρακινήσει τον τεχνίτη να ξαναζήσει το επίπονο παρελθόν του και μέσα από δύσκολες καταστάσεις και αναμετρήσεις με υπερφυσικές δυνάμεις, να ξαναβρεί τη γαλήνη και τη χαμένη του οικογένεια...
4,00€ 5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,77€
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Η συλλογή INDIGO συγκεντρώνει εννέα από τις καλύτερες δημοσιευμένες και αδημοσίευτες ιστορίες της Βάλιας Καπάδαη και μία καινούρια, όλες με εικονογραφήσεις της δημιουργού, και σε σενάρια της ίδιας, αλλά και των Chris Lynch, Ollie Masters, Richard McAuliffe, Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και Πάνου Παναγιωτό..
11,20€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,57€
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Η Κάθριν έχει πεθάνει. Για την ακρίβεια, δολοφονήθηκε από έναν δαίμονα, ώστε ένας άλλος δαίμονας, (φίλος του πρώτου), να μπορέσει να ολοκληρώσει τις σπουδές του, και να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Κόλασης. Αυτός ο θάνατος όμως, δεν ήταν προκαθορισμένος, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στην..
4,51€ 5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,25€
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Το παν στη ζωή (και στον θάνατο) είναι η ισορροπία.Όταν ο νεαρός δαίμονας Άντονυ δε φτιάχνει καφέδες, σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Κόλασης. Κι όταν του ανακοινώνεται ότι η πτυχιακή του είναι να δολοφονήσει την αγαπημένη του, εκείνη η ισορροπία που λέγαμε, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική.Μία λάθος κίν..
4,80€ 6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,53€
Chemical Morpheus
Κατόπιν Παραγγελίας
Απόθεμα: Κατόπιν Παραγγελίας
Έτος 2095. Εδώ και πέντε δεκαετίες, η ατμόσφαιρα έχει μολυνθεί από τον ιό Erase D. Έναν ιό, του οποίου η βασική παρενέργεια είναι η αδρανοποίηση του τμήματος του εγκέφαλου που ευθύνεται για τη δημιουργία ονείρων κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι νεότεροι δεν έχουν δει ποτέ τους όνειρα, ενώ οι παλαιότερ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,66€
Σύνδρομο Omnibus
-20 % Κατόπιν Παραγγελίας
Απόθεμα: Κατόπιν Παραγγελίας
Στον κόσμο του ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ, ένα κλινικό σύμπτωμα δεν βρίσκεται μακριά από το να αποτελεί χάρισμα. Και δεν απέχει πολύ από το να γίνει καταδίκη.Ο Άρης, η Νικόλ, η Έλλη και ο Σταύρος ζουν στα όρια αυτού που αντιλαμβάνεται η επιστήμη. Αυτού που η Ιατρική περιγράφει ως "σύνδρομο". Βαδίζουν ο καθένας το δι..
12,00€ 15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)
Δωρεάν Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 25 ευρώ!