Menu
Καλάθι Αγορών

Errand Boys - ebook

Errand Boys - ebook
Ε-ΒΟΟΚ -15 %
Errand Boys - ebook
Ηλεκτρονική Έκδοση
Η έκδοση που βλέπετε αποτελεί ψηφιακή έκδοση και η διάθεσή της γίνεται μέσω της πλατφόρμας ISSUU.
     Τι συμβαίνει όταν είσαι ένας ρέμπελος κατεργαράκος ξεκομμένος από την οικογένεια σου και ξαφνικά πρέπει να φροντίσεις το μικρό σου αδερφάκι; Σε μια ιδανική κοινωνία, μάλλον θ’ άλλαζες ζωή και θα φρόντιζες να αποτελέσεις το πρότυπο του. Όχι όμως και στην ιστορία μας, που διαδραματίζεται στον Νέο Εμπ. Στο Errand Boys, o συγγραφέας D. J. Kirkbride καταφέρνει μαεστρικά να μας κάνει αρκετές φορές να συμπάσχουμε με τους ήρωες και την επόμενη στιγμή να γελάμε μαζί τους. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, καταφέρνει σε μια περιπέτεια με φρενήρη ρυθμό και συνεχείς εναλλαγές, να προσδώσει οντότητα στους ήρωες του αποφεύγοντας μια μονοδιάστατη παρουσίασή τους, ανατρέχοντας σε εύκολες σεναριακές λύσεις. Για το σχέδιο του «δικού μας» Νίκου Κούτση τι μπορούμε να πούμε ή μάλλον, πόσα θα μπορούσαμε να πούμε αν είχαμε αρκετό χώρο στη διάθεση μας. Από εκφράσεις που αποδίδουν τέλεια τα συναισθήματα, εναλλαγή των καρέ που προσδίδει τα μέγιστα στην προώθηση της δράσης, πανοραμικές εικόνες από τόπους σε απόμακρα μέρη του Γαλαξία και πόσα άλλα.Το Errand Boys δεν είναι μια ιστορία sci - fi. Ή τουλάχιστον όχι μόνο. Είναι και αυτό, αλλά επίσης αγγίζει το θέμα της οικογένειας, των ανθρώπινων σχέσεων εν γένει και της κοινωνικής ανισότητας, όντας ταυτόχρονα και μια ιστορία εξιλέωσης. 
       Η έκδοση περιλαμβάνει τα 5 τεύχη που εκδόθηκαν από την Image (Οκτώβριος 2018 - Φεβρουάριος 2019), με τα εξώφυλλα τους και συνοδευμένα από έξτρα back up stories των Μάνου Λαγουβάρδου, Γιώργου Κωνσταντόπουλου, Άλκη Καμπούρη και Βασίλη Δημόπουλου, editorial από τον Γαβριήλ Τομπαλίδη και γκαλερί προσχεδίων του Νίκου Κούτση! Αναλυτικότερα, μια περίληψη του κάθε τεύχους:
 
#1: «Στο μέλλον, όταν δεν μπορείς να βρεις μια δουλειά της προκοπής κάνεις θελήματα… επικίνδυνα και συχνά παράνομα. Ο 30χρονος Τζέις Λόπαζ είναι ένα αμετανόητο κάθαρμα που κοιτάζει μόνο την πάρτη του, ωσότου φορτώνεται τον 13χρονο ετεροθαλή αδερφό του, τον Τονκ».
 
#2: «Ο Τονκ παίρνει μέρος στο πρώτο του θέλημα δίπλα στον Τζέις και όλα πάνε ρολόι! Εντάξει, λέμε και κανένα αστείο για να περάσει ή ώρα. Στον πλανήτη - έρημο, τον Μόσλιο, τα βρίσκουν αμέσως σκούρα εξαγριώνοντας ένα πουλί γίγαντα και πέφτοντας πάνω στους πεινασμένους πειρατές της βρώμας».
 
 
#3: «Το υποτιθέμενο σύντομης διάρκειας θέλημα της αρπαγής ενός πτηνού για τον ιδιωτικό ζωολογικό κήπο κάποιου βαρεμένου δεν πήγε κατ’ ευχή. Αν τον Τονκ και τον Τζέις τους φάνε οι πειρατές της βρώμας, θα πληρωθούν ποτέ;»
 
#4: «Το παρελθόν του Τζέις επιστρέφει για να τον στοιχειώσει και αυτή τη φορά δεν υπάρχει διαφυγή. Ενώ ο Τονκ πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνος του, ο Τζέις εκτίει την ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο σε μια νοητική φυλακή…»
 

#5: «Ο Τζέις είναι χρεωμένος ως το λαιμό, έτσι, δεν υπάρχει καιρός για να συνέλθει από τη φυλάκιση του. Ευτυχώς, ο Τονκ, έπεισε τον Αρκούδο να τους αναθέσει ένα «φίνο» θεληματάκι, που και αυτό όμως κρύβει τους δικούς του κινδύνους…»

6,60€
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,23€
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
Καλάθι

Αγοράστε την ηλεκτρονική έκδοση

issuu-logo
Στοιχεία Έκδοσης
Δημιουργοί D.J. Kirkbride - Νίκος Κούτσης - Μιχάλης Τόρης - Frank Cvetkovic
Ημερ. Έκδοσης Aπρίλιος 2020
Αριθμός Σελίδων 158
Διάσταση 15,8 Χ 24 εκ.
Χρώμα Έγχρωμο
ISBN 978-618-5531-58-4
Δωρεάν Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 25 ευρώ!