Τα Χελωνονιντζάκια, ολοκληρώνουν την σειρά που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2019! Το έκτος τεύχος Κάντο Όπως Οι Χελώνες κυκλοφορεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ενώ η σειρά ολοκληρώνεται με το έβδομο τεύχος To Λουλούδι Της Κάλι  που έρχεται στις 22 Απριλίου!!!

       Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ταξιδεύοντας 35 περίπου χρόνια πίσω και στη γέννηση αυτού του μοναδικού franchise, που μοιάζει με το απόλυτο success story: Οι δημιουργοί Kevin Eastman και Peter Laird ήταν δύο νεαροί δημιουργοί, όταν κάποιο απόγευμα του 1983 δημιούργησαν τους 4 μασκοφόρους ήρωες με μορφή χελώνας, για να διασκεδάσουν και να παρωδήσουν τη σκηνή των κόμικς της εποχής. Μιας και ο δημοφιλέστερος τίτλος, ήταν οι μεταλλαγμένοι X-Men, αποφάσισαν οι ήρωες τους να είναι και αυτοί μεταλλαγμένοι. Στην ουσία βέβαια, παρωδούσαν αυτό που πραγματικά λάτρευαν. Αν και το δημιούργημα τους ξεκίνησε σαν ένα αστείο, δεν άργησαν να αντιληφθούν την προοπτική που υπήρχε σε αυτό. Έτσι, τον Μάιο του 1984, στο φεστιβάλ κόμικς που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο Sheraton, στο Πόρτσμουθ, παρουσιάστηκε το πρώτο τεύχος μιας νέας σειράς, τυπωμένο σε μόλις 3.250 αντίτυπα. Το κόμικς, αν και ανεξάρτητη έκδοση, σημείωσε πολύ καλές πωλήσεις, κάτι που αιφνιδίασε ευχάριστα τους δημιουργούς, που όμως δεν περίμεναν κάτι τέτοιο και δεν είχαν ετοιμάσει δεύτερη ιστορία. Έτσι, το επόμενο τεύχος κυκλοφόρησε μετά από έναν ολόκληρο χρόνο. Η ιστορία από εκεί και πέρα, είναι λίγο πολύ γνωστή, αφού το franchise Χελωνονιντζάκια από τα μέσα της δεκαετίας του '80 και μέχρι σήμερα, έχει κατακτήσει τον κόσμο και βρίσκεται παντού: κόμικς, κινηματογράφο, κινούμενα σχέδια, τηλεόραση, video games, merchandise κ.α. 

        Οι ιστορίες που θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε είναι ένα από τα καλύτερα mini series (Dreamwave, 2003) και είναι εμπνευσμένες από μια σειρά κινουμένων σχεδίων, σε σενάριο του πολυβραβευμένου συγγραφέα Peter David και σχέδιο του εξαιρετικού σχεδιαστή και animator, Thomas LeSean.