Για τρεις ολόκληρες ημέρες, από τις 17 έως τις 19 Μαΐου, το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και το Περίπτερο 6 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – Helexpo, θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 200 Έλληνες και ξένους δημιουργούς από τον χώρο των κόμικς, του cosplay, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, του animation και του gaming (video, board και card games) φέρνοντας το κοινό σε επαφή με ό,τι νεότερο «παίζει» στους συγκεκριμένους χώρους.

Στο τριήμερο της λειτουργίας του The Comic Con 8, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συναρπαστικά workshops και masterclasses, να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους δημιουργούς, να ενημερωθούν μέσα από τις παρουσιάσεις για τις νεότερες -ελληνικές και ξένες- κυκλοφορίες και να συμμετάσχουν σε μοναδικά events. Και κλασικά, όπως κάθε χρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις γνώσεις τους στο μεγάλο comic trivia του «The Comic Con».

Όπως σας έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από τη φετινή διοργάνωση! Σας περιμένουμε, λοιπόν, στον πάγκο μας P25 με πάρα πολλά τεύχη σε προνομιακές τιμές! Θα βρείτε όλες τις εκδόσεις μας που έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής, όπως και τις νέες (που θα κάνουν και το ντεμπούτο τους το τριήμερο της διοργάνωσης), για τις οποίες ανυπομονούμε να διαβάσετε!


κάθε σας αγορά από τον πάγκο μας, δώρο αφίσα, ένα τεύχος Συλλεκτικά Μικρός Ήρως και το Ζαγκόρ - Ειδική Έκδοση!


Ημερομηνία Έκθεσης: Παρασκευή 17 έως Κυριακή 19 Μαΐου 2024
Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 20:00
Τοποθεσία: Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο & Περίπτερο 6 (ΔΕΘ Helexpo)
Είσοδος: 10€ εισιτήριο ημέρας / 18€ εισιτήριο τριημέρου (προπώληση)

Σας περιμένουμε στη μαγευτική Θεσσαλονίκη!