Για τρεις ολόκληρες ημέρες, από τις 5 έως τις 7 Μαΐου, το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στη ΔΕΘ - Helexpo θα φιλοξενήσει περισσότερους από 200 έλληνες και ξένους δημιουργούς από τον χώρο των κόμικς, του cosplay, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, του animation και του gaming (video, board και card games) φέρνοντας το κοινό σε επαφή με ό,τι νεότερο «παίζει» στους συγκεκριμένους χώρους.

Στο τριήμερο της λειτουργίας του, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συναρπαστικά workshops και masterclasses, να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους δημιουργούς, να ενημερωθούν μέσα από τις παρουσιάσεις για τις νεότερες —ελληνικές και ξένες— κυκλοφορίες και να συμμετάσχουν σε μοναδικά events. Και όπως κάθε χρόνο θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις γνώσεις τους στο μεγάλο comic trivia του «The Comic Con».

Οι εκδόσεις μας θα σας περιμένουν στην έκθεση, με πάρα πολλά τεύχη σε προνομιακές τιμές! Θα βρείτε όλες τις εκδόσεις μας που έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής, όπως και τις καινούργιες:

  • Kill or be Killed - Μέρος Β'
  • The SIlver Surfer - Παραβολή
  • Ποτ-Πουρί
  • Μπλεκ #28

 

Με κάθε σας αγορά από τον πάγκο μας, δώρο αφίσα, ένα τεύχος Συλλεκτικά Μικρός Ήρως και ένα τεύχος Μπλεκ των Διακοπών!


Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη Θεσσαλονίκη!