Οι εκδόσεις Μικρός Ήρως συμμετέχουν για ακόμα μία φορά στο The Comic Con. Για τρεις ολόκληρες ημέρες, από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στη ΔΕΘ- Helexpo θα φιλοξενήσει περισσότερους από 200 έλληνες και ξένους δημιουργούς από τον χώρο των κόμικς, του cosplay, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, του animation και του gaming (video, board και card games) φέρνοντας το κοινό σε επαφή με ό,τι νεότερο «παίζει» στους συγκεκριμένους χώρους.

Στο τριήμερο της λειτουργίας του, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συναρπαστικά workshops και masterclasses, να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους δημιουργούς, να ενημερωθούν μέσα από τις παρουσιάσεις για τις νεότερες -ελληνικές και ξένες- κυκλοφορίες και να συμμετάσχουν σε μοναδικά events. Και όπως κάθε χρόνο θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις γνώσεις τους στο μεγάλο comic trivia του «The Comic Con».

Σας περιμένουμε στον πάγκο P28, με πάρα πολλά τεύχη σε προνομιακές τιμές! Θα βρείτε όλες τις εκδόσεις μας που έχουμε εκδώσει μέχρι στιγμής, όπως και τις καινούργιες:

 

Επίσης, το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου στις 13:00, μη χάσετε το signing του Περικλή Κουλιφέτη που θα γίνει στον πάγκο μας!


Με κάθε σας αγορά από τον πάγκο μας, δώρο αφίσα και ένα τεύχος Συλλεκτικά Μικρός Ήρως!

 

Με κάθε σας αγορά άνω των 25€, σας προσφέρουμε δωρεάν τα τρία άλμπουμ της σειράς Τζον Λένον.


Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη Θεσσαλονίκη!