Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η γοητεία που αποπνέουν τα έντυπα κόμικς είναι κάτι το μοναδικό... Συλλέκτες και λάτρεις της 9ης Τέχνης στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι βέβαιο ότι προτιμούν  το χαρτί από την οθόνη του tablet! Ωστόσο, οι εκδόσεις μας δε θα μπορούσαν να μη συγχρονιστούν με τις νέες τάσεις! Ο Brian K. Vaughan (Y: The Last Man, Ex Machina, Runaways, Saga) έχει πει ότι τα έντυπα και τα ψηφιακά κόμικς πάντοτε θα συνυπάρχουν και αυτό μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους! Τα e-books είναι μια πραγματικότητα και κερδίζουν κάθε χρόνο έδαφος στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού! Εξάλλου, η αγάπη για τα κόμικς δεν περιορίζεται στον τρόπο με τον οποίο τα διαβάζουμε... είναι δεδομένη, ανεξαρτήτως μορφής και μέσου ανάγνωσης!

        Έτσι λοιπόν, ενα μεγάλο μέρος των εκδόσεών μας (εξαιρούνται οι μεταφρασμένες εκδόσεις από οίκους που δεν το επιτρέπουν, όπως οι εκδόσεις Bonelli) θα διατίθενται από εδώ και στο εξής και σε online μορφή!!! Να τονιστεί ότι οποιαδήποτε σειρά σπάει σε τεύχη (π.χ. Η Μπαλάντα της Αλμυρής Θάλασσας) θα διατίθεται ολοκληρωμένη σε έξτρα προνομιακή τιμή. Το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες σειρές των λαϊκών αναγνωσμάτων. Η ανάγνωση των online εντύπων γίνεται μέσω της πλατφόρμας ISSUU (η εφαρμογή ISSUU υποστηρίζεται τόσο σε Android όσο και σε IOS περιβάλλον και κατεβάζοντάς την θα μπορείτε να διαβάσετε και σε ταμπλέτα ή κινητό). Οι online εκδόσεις μας έχουν την ένδειξη «E-BOOK» με τη μορφή κορδέλας επάνω αριστερά (δες φώτο):


Η διαδικασία αγοράς ενός ebook (κόμικς) είναι εξαιρετικά απλή και πραγματοποιείται μέσα στην πλατφόρμα ISSUU κατά την οποία γίνεται αυτόματα και η εγγραφή σας. Σας δίνουμε μερικές οδηγίες:

BHMA 1o: Η αναζήτηση των ebooks μπορεί να γίνει στην ενότητα E-BOOKS που εμφανίζεται στο MENU BAR. Στους τίτλους που υπάρχουν και σε έντυπη μορφή, η εναλλακτική επιλογή εμφανίζεται από κάτω. Τα E-BOOKS είναι χωρισμένα σε 3 Βασικές Κατηγορίες: Μεταφρασμένα Κόμικς, Ελληνικά Κόμικς και Λαϊκά Αναγνώσματα:


ΒΗΜΑ 2ο: Πατώντας το κουμπί αγορά θα οδηγηθείτε στην πλατφόρμα  ISSUU όπου θα ολοκληρώσετε την αγορά του εντύπου και θα μπορέσετε και να το διαβάσετε. Πατήστε το κουμπί BUY (επάνω αριστερά):ΒΗΜΑ 3ο: Συμπληρώστε ένα email, το Ονοματεπώνυμο που εμφανίζεται στην κάρτα σας, τον αριθμό της κάρτας σας, την ημερ. λήξης και τον τριψήφιο αριθμό στο πίσω μέρος. Τσεκάρετε την αποδοχή των όρων και πατήστε BUY. Να σημειωθεί ότι αν δεν έχετε λογαριασμό στο ISSUU, τότε δημιουργείται αυτόματα με την αγορά του εντύπου:


ΒΗΜΑ 4ο: Η αγορά του ψηφιακού εντύπου ολοκληρώθηκε και μπορείτε να το διαβάσετε επάνω στην πλατφόρμα, στο κινητό ή το tablet σας. Αυτόματα, θα λάβετε 2 email: Το πρώτο θα αφορά την επιβεβαίωση του email σας και το δεύτερο την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στην πλατφόρμα, εισάγοντας έναν κωδικό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή έξτρα βοήθεια, μπορείτε να μας καλέσετε και στο 210-8983824 ή να μας αποστείλετε την ερώτηση σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. 

Το όμορφο λοιπόν ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν 7 χρόνια συνεχίζεται τώρα και μέσα από τις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών σας!

Σας καλωσορίζουμε σε αυτόν τον νέο κόσμο των online εκδόσεων και σας ευχόμαστε και από εδώ καλή ανάγνωση! 

Η Ομάδα της Μικρός Ήρως