Κάτι ξεχωριστό θα λάβει χώρα στην πλατεία Σουρμένων στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Από τη Παρασκευή 28 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου η πρώτη Έκθεση Βιβλίου Ελληνικού! Στην πιο κατάλληλη στιγμή για να επιλέξουν οι επισκέπτες την καλοκαιρινή τους... συντροφιά. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα βρουν ποικιλία τίτλων, θα συνομιλήσουν με εκδότες, συγγραφείς, ποιητές, μεταφραστές και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα παραστάσεις θεάτρου σκιών, αλλά και συναυλίες

Η Έκθεση την οποία συνδιοργανώνει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών, δίνει τη δυνατότητα στα τοπικά βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν να ενισχύσουν τους δεσμούς τους με την τοπική κοινωνία και να αναδειχθεί ο ρόλος τους ως μικρές εστίες πολιτισμού και μόρφωσης. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στο αναγνωστικό κοινό να γνωρίσει τίτλους και εκδότες που δεν φτάνουν σε όλα τα βιβλιοπωλεία, ενώ καθημερινά θα γίνονται και κληρώσεις βιβλίων δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς και πολλές να κερδίσουν το αγαπημένο τους βιβλίο!

Σας περιμένουμε όλους και όλες- και όχι μόνο τους κατοίκους της Αργυρούπολης, του Ελληνικού και των  όμορων περιοχών. Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 18.30 – 23.00. Πάρτε το μετρό για Ελληνικό και θα μας βρείτε εύκολα!

Οι εκδόσεις μας θα βρίσκονται εκεί και θα σας περιμένουν με πάρα πολλά τεύχη σε προνομιακές τιμές! Θα βρείτε όλες τις εκδόσεις μας που έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής, όπως και τις καινούργιες:

κάθε σας αγορά από τον πάγκο μας, δώρο αφίσα, ένα τεύχος Συλλεκτικά Μικρός Ήρως και το Μίστερ Νο - Ειδική Έκδοση!


Ημερομηνία Έκθεσης: Παρασκευή 28 Ιουνίου έως Κυριακή 14 Ιουλίου 2024
Ώρες λειτουργίας: 18:30-23:00
Τοποθεσία: Πλατεία Σουρμένων, Ελληνικό
Είσοδος: Δωρεάν

Σας περιμένουμε όλους και όλες!