Το Comic Con της Κρήτης επιστρέφει για άλλη μια χρονιά! Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ κόμικς της επαρχίας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, όπου κάθε χρόνο ανεβάζει τον πήχη και γίνεται καλύτερο, μεγαλύτερο και πιο πλούσιο!

Για δύο ημέρες, 8 και 9 Ιουνίου, το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου θα γεμίσει με χάρτινους (και όχι μόνο...) ήρωες για μικρούς και μεγάλους. Καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, τα μεγαλύτερα καταστήματα κόμικς, και εκθέτες του χώρου, δίνουν ραντεβού με το κοινό της Κρήτης αυτόν το Ιούνιο. Πάνω από 60 περίπτερα σας περιμένουν για να γνωρίσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, και να γνωρίσετε τον κόσμο και την τέχνη των κόμικς, manga, anime και τα πάντα γύρω απο την ποπ κουλτούρα.

Όχι μόνο αυτά βέβαια! Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ θα υπάρχουν: Events, Card games tournaments, επιτραπέζια παιχνίδια, ομιλίες, workshops, προβολές, ενώ το Σάββατο βράδυ γίνεται ένα μεγάλο πάρτι με ζωντανή μουσική από τους αγαπημένους Lollipop, και την μουσικωμική υπερπαραγωγή ΜΗ-ΑΣΜΑΤΑ με τους Αλέξανδρο Χαριζάνη και Θάνο Αυγερινό! Δεν ξεχνάμε και την Κυριακή βράδυ το μεγαλύτερο Cosplay event της Κρήτης! Και φυσικά (όπως πάντα) δωρεάν είσοδος για όλους/ες! Η φετινή διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι εκδόσεις μας θα σας περιμένουν με πάρα πολλά τεύχη σε προνομιακές τιμές! Θα βρείτε όλες τις εκδόσεις μας που έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής, όπως και τις καινούργιες:

κάθε σας αγορά από τον πάγκο μας, δώρο αφίσα, ένα τεύχος Συλλεκτικά Μικρός Ήρως και το Ζαγκόρ - Ειδική Έκδοση!


Ημερομηνία Έκθεσης: Σάββατο 8 έως Κυριακή 9 Ιουνίου 2024
Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 20:30
Τοποθεσία: Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου
Είσοδος: Δωρεάν


Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη Κρήτη!