Η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά, το μεγαλύτερο θερινό πολιτιστικό γεγονός της πόλης, ξεκινάει στις 14 Ιουνίου για 36η φορά και μας προσκαλεί να «…πάρουμε το μετρό για Πειραιά!» Από τις 14 έως τις 30 Ιουνίου, καθημερινά από τις 19.00 έως και τις 23.00, το Πασαλιμάνι θα είναι γεμάτο περίπτερα, βιβλία, εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Με συμμετοχές από δεκάδες εκδοτικούς οίκους και βιβλιοπωλειά, η 36η Έκθεση Βιβλίου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, ενώ πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, την συνεργασία με την Ομάδα Διάσωσης ΔΕΛΤΑ.

Αυτή τη χρονιά, η κλασική βόλτα του Ιουνίου στο Πασαλιμάνι έχει ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση, καθώς ο σταθμός του Μετρό «Δημοτικό Θέατρο» βρίσκεται μόλις λίγα τετράγωνα πριν από την είσοδο της Έκθεσης. Εξού και το μότο της φετινής διοργάνωσης, «…πάρε το μετρό για Πειραιά!» Η πιο όμορφη πολιτιστική βόλτα δίπλα στη θάλασσα ξεκινάει και περιμένει να φιλοξενήσει τους εκατοντάδες επισκέπτες της και πάλι, δίνοντας τους την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τον υπέροχο κόσμο του βιβλίου.

Οι εκδόσεις μας θα δώσουν για ακόμα μια χρονιά το παρόν και θα σας περιμένουν στο περίπτερο 14 με πάρα πολλά τεύχη σε προνομιακές τιμές! Θα βρείτε όλες τις εκδόσεις μας που έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής, όπως και τις καινούργιες:

κάθε σας αγορά από τον πάγκο μας, δώρο αφίσα, ένα τεύχος Συλλεκτικά Μικρός Ήρως και το Μίστερ Νο - Ειδική Έκδοση!


Ημερομηνία Έκθεσης: Παρασκευή 14 έως Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
Ώρες λειτουργίας: 19:00 - 23:00
Τοποθεσία: Πασαλιμάνι - Στάση μετρό «Δημοτικό Θέατρο». Περίπτερο 14
Είσοδος: Δωρεάν


Σας περιμένουμε όλους και όλες στον όμορφο Πειραιά!