Ένα Graphic Novel από... άλλο πλανήτη!

Πείτε την αλήθεια... το πολύ δυνατό cliffhanger στο Μπλεκ #3 σας άφησε με ερωτηματικά για τη συνέχεια της νέας ιστορίας του Υπερανθρώπου. Σας οφείλαμε μια απάντηση και σας τη δίνουμε τώρα! Με χαρά, λοιπόν, σας ανακοινώνουμε το ολοκληρωμένο graphic novel (συνολικά 48 σελίδες, με τις πρώτες 24 σελίδες να έχουν φιλοξενηθεί στα Μπλεκ #2-3) του Υπερανθρώπου με τίτλο Η Γέφυρα, σε σενάριο και σχέδιο Θάνου Κόλλια αλλά και ένα συνοδευτικό αφιέρωμα για τον χαρακτήρα από τον Γιώργο Βλάχο. Το κόμικς θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο The Comic Con Thessaloniki 2019 που θα λάβει χώρα και φέτος στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» το ΣΚ 11-12 Μαΐου (δε θα είμαστε την Παρασκευή 10/5 εκεί). Στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα σημεία και βιβλιοπωλεία την Παρασκευή 17 Μαΐου και βέβαια μέσα από το e-shop μας (από όπου μπορείτε ήδη να το προπαραγγείλετε και οι αποστολές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Μαΐου)! Λίγα λόγια όμως για τον ήρωα:

«Ο Υπεράνθρωπος» ξεκίνησε το εκδοτικό του ταξίδι ως μια ελεύθερη προσαρμογή σε ανάγνωσμα αμερικανικού κόμικς με ήρωα τον Superman! Πολύ σύντομα όμως εξελίχθηκε σε αυθεντικό, ελληνικής γραφής ανάγνωσμα με μόνα κοινά σημεία, εκτός από το όνομα, την ποικιλία των εχθρών. «Ο Υπεράνθρωπος», δημιούργημα του Στέλιου Ανεμοδουρά στο σενάριο και του Βύρωνα Απτόσογλου στην εικονογράφηση, κυκλοφορήσε συνολικά 96 τεύχη (1951-1953) συν τρεις εικονογραφημένες ιστορίες και αποτέλεσε το κορυφαίο υπερηρωικό λαϊκό ανάγνωσμα! 

Δυο νέοι στην Ελλάδα του σήμερα, ο Λευτέρης και ο Νικόλας, μετατοπίζονται στο χωροχρόνο χάρη στη Δικλίδα! Ο Νικόλας χάνεται μέσα από μια χωροχρονική πύλη προς άγνωστο προορισμό, ενώ ο Λευτέρης διασώζεται από τον Υπεράνθρωπο και μεταφέρεται πίσω στο 1967! Όμως, 9 χρόνια αργότερα, ένας παλιός «γνώριμος» κάνει την επανεμφάνισή του για να ανατρέψει τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων...