Στις εκδόσεις Μικρός Ήρως προσπαθούμε να παρακολουθούμε από κοντά τις τάσεις της εποχής, γι’ αυτό έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε τη δυνατότητα για ψηφιακά κόμικς. Γνωρίζουμε πως το χαρτί έχει τη δική του γοητεία και δεν πρόκειται ποτέ να αντικατασταθεί από ένα κινητό τηλέφωνο ή μία ταμπλέτα, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ευκολία του να διαβάζει κάποιος όλα τα βιβλία του μέσω μίας μόνο συσκευής. Πιστεύουμε πως τα φυσικά και τα ψηφιακά κόμικς μπορούν να συνυπάρχουν ταυτόχρονα, ενώ υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μερικά βιβλία μπορούν να διασωθούν μόνο ψηφιακά.

Για να τα κάνουμε πιο προσιτά, αποφασίσαμε να κάνουμε μεγαλύτερες εκπτώσεις στην ήδη υπάρχουσα τιμή τους, και να προσφέρουμε δωρεάν για ανάγνωση αρκετές από τις πρώτες σελίδες όλων των τευχών. Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις τρεις κατηγορίες ebooks που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.1) Λαϊκά αναγνώσματα  (30% έκπτωση, ~20 σελίδες preview)


Η σημαντικότερη κατηγορία από ιστορικής άποψης. Τα περισσότερα από αυτά είναι παλιά τεύχη που έχουν διασωθεί από συλλέκτες. Είναι περιοδικά που βρίσκονται εξαιρετικά δύσκολα, επομένως η ψηφιοποίηση θα τους επιτρέψει να μη χαθούν στη λήθη και να είναι διαθέσιμα για πάντα. Περιλαμβάνονται τίτλοι όπως Ο Υπεράνθρωπος, Γκρέκο, Ο Μικρός Ιππότης, Ο Μικρός Ταρζάν και πολλά ακόμα κλασικά ονόματα. Μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ!2) Ελληνικά κόμικς  (15% έκπτωση, ~10 σελίδες preview)


Ορισμένα από τα κόμικς Ελλήνων καλλιτεχνών, εκτός από φυσική μορφή, προσφέρονται επίσης και σε ebook. Μερικοί από τους τίτλους που περιλαμβάνονται είναι Η Τετράς, η Ξακουστή του Πειραιώς, Οι Έγκλειστοι, Μπαμπαδοϊοστορίες, Νησοπεριπέτειες, κ.α. Μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ!


3) Μεταφρασμένα κόμικς  (15% έκπτωση, ~10 σελίδες preview)


Ο τομέας με τα περισσότερα ebooks. Αρκετά από τα μεταφρασμένα κόμικς που τυπώνουμε,προσφέρονται και σε ψηφιακή μορφή. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, προσφέρουμε πάνω από 60 τίτλοι όπως Κόρτο Μαλτέζε, Ερίκ Καστέλ, Ρόυ Ρέης, Χελωνονιντζάκια, Ποπάυ, και πολλά ακόμα. Μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ!