Το μεγαλύτερο φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται  στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

170 δημιουργοί comics και εικονογράφοι, διεθνείς και ελληνικές εκθέσεις comics και εικονογράφησης, καταστήματα και εκδοτικές, προβολές animation, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, sketch events, Διαγωνισμός Cosplay, Απονομή Ελληνικών Βραβείων Κόμικς, ομιλίες και panels, συνθέτουν το πρόγραμμα της μεγάλης γιορτής των comics. Παράλληλα, το Comicdom CON Athens γίνεται το πρώτο διεθνές φεστιβάλ comics στην Ελλάδα που εγκαινιάζει το θεσμό της Agora, με έλληνες δημιουργούς και εκδότες να έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα έργα τους σε εκδοτικές του εξωτερικού, με στόχο τη διεθνή πορεία τους!

Το πρόγραμμά του Comicdom CON Athens 2023 περιλαμβάνει: εκθέσεις, προβολές, artists alley, bazaar, agora - portfolio review sessions, workshops, τελετή απονομής ελληνικών βραβείων κόμικς, διαγωνισμός cosplay, θεματικές συζητήσεις και πολλά ακόμα! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, δείτε την επίσημη ιστοσελίδα.


Σας περιμένουμε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με πάρα πολλά τεύχη σε προνομιακές τιμές! Θα βρείτε όλες τις εκδόσεις μας που έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής, όπως και τις καινούργιες:

  • Kill or be Killed - Μέρος Β'
  • SIlver Surfer
  • Ποτ-Πουρί
  • Μπλεκ #28

 

Με κάθε σας αγορά από τον πάγκο μας, σας κάνουμε δώρο αφίσα, ένα τεύχος Συλλεκτικά Μικρός Ήρως και ένα τεύχος Μπλεκ των Διακοπών!


Σας περιμένουμε όλους στις 12-14 Μαΐου στην Τεχνόπολη, με ελεύθερη είσοδο για να γιορτάσουμε τη γιορτή των κόμικς!