Το καλοκαίρι τελειώνει σιγά σιγά, επομένως ήρθε η ώρα να μπούμε δυναμικά στον Σεπτέμβριο με τρεις νέες εκδόσεις. Συγκεκριμένα, αυτόν τον μήνα θα διαβάσουμε:.Μπλεκ #24 (Κυκλοφορεί 6 Σεπτεμβρίου)Περιεχόμενα Μπλεκ #24:

- Μπλεκ - Ζωή Αντί Ζωής των Franco Frescura & Carlo Cedroni
- Κάπταιν Μίκι - Η Συμμορία του Ελέους (Μέρος Α') των Amilcare Medici & Franco Bignotti
- Φάντομ - Ο Νομάδας των Tony Depaul &  Paul Ryan
- Ελ Ζαμπάτο - Κυνηγημένοι (Μέρος ΣΤ') των Victor Mora & Francisco Darnis
- Το Παιδί Πάνθηρας των Tom Tully, Mike Western & Eric Bradbury

Και ακόμη:
- Mα τα χίλια... του Βαγγέλη Σαΐτη
- Νούμερο 1: Κάπταιν Αμέρικα του Νίκου Δημ. Νικολαΐδη
- O παπιός, ο παλιός & ο αλλιώς των Γ. Ζωιτά, Ι. Αγγελή & Γ. Παπαδόπουλου. Σκίτσα Ν. Στεφαδούρος

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!

Νησοπεριπέτειες #3: Πανικός στο Μπάλα-Λάβα (Κυκλοφορεί 15 Σεπτεμβρίου)

Ένας σκοτεινός καπνός καλύπτει το Νησί του Ήλιου! Η Κοχυλένια και ο Αστέριος ανακαλύπτουν ότι προέρχεται από το ηφαίστειο του νησιού Μπάλα Λάβα! Έτσι, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο ηφαιστειογενές νησί για να δουν τί συμβαίνει. Εκεί, θα ανακαλύψουν μια φυλή ευγενικών ιθαγενών, αλλά και μια ομάδα Αγριόσαυρων που θα τους προκαλέσουν… σε έναν αγώνα Mπαζ-Kετ! Μπορεί οι ήρωες μας να μην έχουν ιδέα για το άθλημα αυτό, αλλά ο Κουν–Μπο, ένα γενναίο αγόρι που γνωρίζει το άθλημα, θα τους βοηθήσει… Είναι όμως αυτό αρκετό για να νικήσουν τους Αγριόσαυρους; Και τι θα γίνει με αυτό το ηφαίστειο επιτέλους;
Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!

Κόρτο Μαλτέζε - Νύχτες του Βερολίνου (Κυκλοφορεί 29 Σεπτεμβρίου)

Το φθινόπωρο του 1924, ο Κόρτο πρέπει να βρει έναν πολύ αγαπημένο φίλο στο Βερολίνο. Όταν όμως φτάνει στη γερμανική πρωτεύουσα, ανακαλύπτει ότι έχει δολοφονηθεί. Αμέσως, ξεκινά μια έρευνα για να βρει τον δολοφόνο του, να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη, αλλά κυρίως για να πάρει εκδίκηση. Αλλά η εύθραυστη Δημοκρατία της Βαϊμάρης βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου, μεταξύ κομμουνιστών κατασκόπων και μιας ακροδεξιάς μυστικής οργάνωσης, και όλοι φαίνεται να στέκονται εμπόδιο στο έργο της. Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται επίσης ένα σχετικό άρθρο του συγγραφέα και ομότιμου καθηγητή της Σορβόννης Jean-Yves Tadie.

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!