Μπήκε Οκτώβριος. Έφτασε η στιγμή να ανακοινώσουμε τις εκδόσεις που θα μας συντροφεύσουν αυτόν τον μήνα. Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσουν οι παρακάτω εκδόσεις σε περίπτερα, βιβλιοπωλεία και κομιξάδικα.


Μίστερ Νο GN #17 - Ανάνγκα
3 Οκτωβρίου


Στο κόμικς περιέχεται η ιστορία με τίτλο Ανάνγκα! (Mister No #90-92, Νοέμβριος 1982 - Ιανουάριος 1983) σε σενάριο Tiziano Sclavi και σχέδιο Fabio Civitelli ενώ το εξώφυλλο είναι του Gallieno Ferri. Ανάνγκα είναι το κακό πνεύμα που λατρεύεται από πολλές φυλές Ίντιο. Αφού η χειρομάντισσα Ισαούρα έχει προειδοποιήσει τον Μίστερ Νο για τη συνάντησή του με ένα κακό ον, ο ήρωάς μας δέχεται μια επίσκεψη από την Αμπιγκέιλ Γουλφ. Πρόκειται για τη σύζυγο του Πίτερ Γουλφ, ενός αινιγματικού πελάτη που πέφτει απρόσμενα μέσα στη ζούγκλα με αλεξίπτωτο από το Πάιπερ του Μίστερ Νο. Ο Τζέρι και η Αμπιγκέιλ θα αναζητήσουν τον Πίτερ στη ζούγκλα, για να καταλήξουν στα χέρια ιθαγενών που θα τους υποβάλουν σε μια σειρά από μυστηριώδη τελετουργικά....

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!


Επετειακή Έκδοση Μικρός Ήρως - Α' Τόμος
26 ΟκτωβρίουΓια το τέλος του επετειακού έτους 2023 του Μικρού Ήρωα, σας ετοιμάσαμε κάτι ξεχωριστό! Πρόκειται για δύο άλμπουμ περίπου 100 σελίδων ο καθένας, που θα περιέχουν μικρές αυτοτελείς ιστορίες του Μικρού Ήρωα, φόρος τιμής για τα 70 χρόνια, ο πρώτος εκ των οποίων θα κυκλοφορήσει 26 Οκτωβρίου και ο δεύτερος 14 Δεκεμβρίου. Στους δύο τόμους θα συμμετάσχουν συνολικά δεκαοχτώ Έλληνες καλλιτέχνες, χαρίζοντας μας εντυπωσιακές δημιουργίες που ποικίλουν σεναριακά! 

Στο πρώτο επετειακό άλμπουμ συμμετέχουν οι:

- Δημήτρης Κάσδαγλης (Εξώφυλλο)

- Γιώργος Βλάχος (Σενάριο) και Κώστας Φραγιαδάκης (Σχέδιο)

- Βασίλης Γκογκτζιλάς (Σενάριο και Σχέδιο)

- Μάνος Λαγουβάρδος (Σενάριο και Σχέδιο)
- Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Σενάριο και Σχέδιο)
- Δήμητρα Νικολαΐδη (Σενάριο και Σχέδιο)
- Αγγελική Σαλαμαλίκη (Σενάριο και Σχέδιο)
- Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης (Σενάριο και Σχέδιο)
- Γαβριήλ Τομπαλίδης (Σενάριο και Σχέδιο)