Πλησιάζουμε στον Οκτώβριο, επομένως ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τις δύο εκδόσεις που θα σας συντροφεύσουν αυτόν τον μήνα. Συγκεκριμένα:


Μίστερ Νο GN #14 (Κυκλοφορεί 4 Οκτωβρίου)

Στον 14ο τόμο της σειράς, περιέχεται η ιστορία με τίτλο Η Μαφία δε Συγχωρεί (Mister No #76-78, Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 1981) σε σενάριο Guido Nolitta και σχέδιο Roberto Diso ενώ το εξώφυλλο είναι του Gallieno Ferri. Ένα μελαγχολικό ναπολιτάνικο τραγούδι φέρνει στο μυαλό του Μίστερ Νο μια παλιά περιπέτεια. Το 1948, μαζί με τον πρώην συμπολεμιστή του και νυν πράκτορα του FBI, Μάλορι, ο ήρωάς μας αναλαμβάνει την αποστολή να βρει ένα γράμμα που περιέχει πληροφορίες άκρως απόρρητες για τον αμερικανικό στρατό. Το γράμμα αποκάλυπτε ότι η συμμαχική απόβαση στη Σικελία το 1943, στέφθηκε με επιτυχία χάρη στη συνεργασία ανθρώπων της μαφίας που συντόνιζε ο πασίγνωστος Ιταλοαμερικανός γκάνγκστερ, Λάκι Λουτσιάνο. Στην προσπάθεια εντοπισμού του γράμματος, οι δύο φίλοι καταλήγουν στο Ποζιτάνο, ένα μέρος κοντά στη Νάπολη της Ιταλίας. Εκεί όμως, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Γκαετάνο Αντζολίλο, έναν πανίσχυρο μαφιόζο της περιοχής…

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!


Daredevil & Captain America - Διπλός Θάνατος (Κυκλοφορεί 25 Οκτωβρίου)


Μια σειρά ανεξήγητων δολοφονιών φέρνει στην επιφάνεια την υπόθεση ενός νεκρού κακοποιού που επέστρεψε από τον τάφο. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης στρέφεται στον Άνθρωπο Χωρίς Φόβο, τον Ντερντέβιλ, για να λύσει την υπόθεση. Ο Ντερντέβιλ, ωστόσο, αγνοεί ότι ο Κάπτεν Αμέρικα επίσης ερευνά την υπόθεση για λογαριασμό του Συνταγματάρχη Νικ Φιούρι. Το αποτέλεσμα είναι δράση και μια τιτάνια συνεργασία για δύο από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Marvel. Η δημιουργία της ιστορίας είναι ιταλική υπόθεση αφού το σενάριο υπογράφει ο Τίτο Φαράτσι και την εικονογράφηση ο Κλαούντιο Βίλα!

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!