Συνεχίζουμε δυναμικά με το πέμπτο τεύχος των μπονελικών ηρώων! Το «Mister No - Revolution» και την ιστορία Αμαζονία, καθώς και το «Ζαγκόρ» #5: Ο Ήρωας Του Ντάρκγουντ θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις μας. Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή του κάθε τεύχους, καθώς και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του καθενός:

Mister No Revolution: Αμαζονία

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος αυτής της νέας σειράς με τίτλο Αμαζονία [«Mister No Revolution – Amazonia», Σεπτέμβριος 2019] σε σενάριο Michele Masiero και σχέδιο Matteo Cremona, Alessio Avallone και Emiliano Mammucari, έχει φτάσει πια ο καιρός για τον Τζέρι Ντρέικ ν’ αλλάξει ρότα, να τολμήσει να ακολουθήσει τον ίδιο «Δρόμο Διαφυγής» που οδήγησε πολλούς απελπισμένους, ονειροπόλους, ψυχές που έψαχναν τη λύτρωση και ματαιόδοξους κυνηγούς της δόξας, να βάλουν πλώρη για τις ζούγκλες της Αφρικής και της Νοτίου Αμερικής. Αυτό που κυνηγά, δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ψευδαίσθηση ενός ήρεμου λιμανιού, ενός μέρους που θα μπορέσει να πάρει μια ανάσα και να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια καινούργια ζωή. Θα τα καταφέρει;

Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σημεία και βιβλιοπωλεία καθώς και στο site μας στις 14 Ιανουαρίου!
Ζαγκόρ #5 : Ο Ήρωας Του Ντάρκγουντ

Το κόμικς Ζαγκόρ - Ο Ήρωας Του Ντάρκγουντ [Zagor - Le Origini #4-6, Αύγουστος-Οκτώβριος 2019], σε σενάριο Moreno Burattini και σχέδιο Maurizio Di Vincenzo (#4), Valerio Piccioni (#4), Giovanni Freghieri (#5) και Oscar (#6) περιέχει τα τρία τελευταία κεφάλαια, από τα έξι, που σκοπό έχουν να εμβαθύνουν και να εμπλουτίσουν το παρελθόν του Βασιλιά του Ντάρκγουντ. Η περίοδος ενηλικίωσης του Πατ ολοκληρώνεται, όχι μονάχα γιατί είναι πλέον ολόκληρος άντρας, αν και μόλις εικοσιενός, αλλά γιατί τα δραματικά γεγονότα που πρόκειται να διαβάσετε, θα σημαδέψουν για πάντα τη ζωή του. Παράλληλα, ο Πατ Ουίλντινγκ θα έρθει σε επαφή με τη μαγική πλευρά της πραγματικότητας και με την εξαιρετικά πολύπλοκη ινδιάνικη πνευματικότητα. Ποιός τον βοήθησε να τα ανακαλύψει όλα αυτά; Η απάντηση βρίσκεται μέσα στις σελίδες του δεύτερου κεφαλαίου αυτού του τεύχους. Φτάνοντας στο τέλος, ο νεαρός Πατ ξανασυναντά τους Σάλιβαν και γίνεται, χάρη στη σημαντική βοήθεια τους, ο Ζα - Γκορ - Τε - Νάι, το Πνεύμα με το Τσεκούρι. Ο Ζαγκόρ, είναι επιτέλους ο Ζαγκόρ και μπορεί να ξεκινήσει τη μάχη για την οποία επιλέχθηκε. Βέβαια, δεν έχει χτίσει ακόμα την καλύβα του και πάνω απ’ όλα, δεν έχει συναντήσει ακόμα τον Τσίκο Φελίπε Καγιετάνο Λόπεζ Μαρτίνεζ Γκονζάλες (δεν κάνετε λάθος, τα ονόματα αυτά αφορούν μόνο ένα άτομο, αλλά αυτό, μάλλον, το γνωρίζετε ήδη).

Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σημεία και βιβλιοπωλεία καθώς και στο site μας στις 4 Φεβρουαρίου!