Συνεχίζουμε δυναμικά με τα τεύχη #8 των Μπονελικών Ηρώων! Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή του κάθε άλμπουμ, καθώς και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του καθενός:

Mister No: Η Πόλη Χωρίς ΜνήμηΎστερα από τη θερμή υποδοχή της σειράς «Mister No Revolution» (Δεκέμβριος 2018 - Μάιος 2019), μια νέα σειρά του Mίστερ Νο ξεκίνησε στη γειτονική Ιταλιά τον Ιούλιο 2019 από μια εκλεκτή ομάδα δημιουργών, που τον επανέφερε στο γνωστό του σύμπαν, τη δεκαετία του ’50, εκεί που τον άφησε ο αρχικός του δημιουργός, Guido Nolitta! Και απ’ ό,τι φαίνεται, ο ήρωας θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια ακόμα! Στο κόμικς Η Πόλη Χωρίς Μνήμη, ο Μίστερ Νο, ύστερα από μια έντονη μάχη στη ζούγκλα, δεν έχει κατορθώσει να απαντήσει στα ερωτήματα που τον βασανίζουν. Ποιος πλήρωσε τους ένοπλους κομάντο; Ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός των υποκινητών τους; Ποιο είναι το αληθινό σκέλος της ιστορίας που λένε τα μέλη της αποστολή του; Ποιος είναι ο προδότης; Για να βρει μια απάντηση σε όλα αυτά θα πρέπει να επιστρέψει στη Μανάους, εκεί όπου οι εγκληματίες θεσπίζουν τους νόμους. Ο Μίστερ Νο και ο Eς-Eς θα πρέπει όμως να λύσουν ακόμη ένα σοβαρό θέμα. Ο φίλος τους, Ζεσούς, βρίσκεται σε φυλακή υψίστης ασφάλειας, κατηγορούμενος για έγκλημα που δε διέπραξε. Η απομάκρυνσή του από αυτήν την κόλαση δε θα είναι ακριβώς παιχνιδάκι...


To τεύχος κυκλοφορεί στις 3 Noεμβρίου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 26 Οκτωβρίου!


Ζαγκόρ #8 : Ζαγκόρ Εναντίον Βρικόλακα

 


Κατόπιν αιτήματος του φίλου τους Μπομπ Πάρκμαν, ο Zαγκόρ και ο Τσίκο αποφασίζουν να συνοδεύσουν, τον γιο του Άλμπερτ, ο οποίος πρόκειται να ηγηθεί ενός ταξιδιού. Το ταξίδι ωστόσο στην Ocean City έχει μερικές άσχημες εκπλήξεις: μερικά μέλη του της αμαξοστοιχίας βρέθηκαν νεκρά με δύο μικρά σημάδια στο λαιμό τους. Ποιος τρόμος κρύβεται στο βαγόνι που οδηγούν οι τρεις μυστηριώδεις Ούγγροι; Ζαγκόρ, Τσίκο και Άλμπερτ Πάρκμαν είναι φιλοξενούμενοι του Βαρόνου Ρακόζι. Όμως ο νεαρός Πάρκμαν, όσο βαθαίνει το σκοτάδι γίνεται όλο και πιο αδύναμος ενώ παραδίδεται σε φρικτούς εφιάλτες. Όσο οι μέρες προχωρούν κάποια βασανιστικά ερωτήματα γεννιούνται στους συνταξιδιώτες του. Γιατί ο Βαρόνος φοβάται ακατανόητα το σκόρδο και δεν εμφανίζεται ποτέ κατά τη διάρκεια της ημέρας; Την απάντηση θα δώσει ο γιατρός Μετρεβέλιτς που αποκαλύπτει την ψυχρή αλήθεια στον Zαγκόρ! Ο Βαρόνος είναι βαμπίρ, ζωντανός-νεκρός, που κοιμάται κατά τη διάρκεια της ημέρας και τρέφεται με ανθρώπινο αίμα τη νύχτα. Ο Zαγκόρ τον αντιμετωπίζει σε μια άνιση αντιπαράθεση καθώς το βαμπίρ έχει υπεράνθρωπη δύναμη. Ωστόσο η νύχτα φτάνει στο τέλος της και οι ισορροπίες θα ανατραπούν.

Kυκλοφορεί την 1η Δεκεμβρίου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 21 Νοεμβρίου!