Συνεχίζουμε δυναμικά με τα τεύχη #7 των Μπονελικών Ηρώων! Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή του κάθε άλμπουμ, καθώς και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του καθενός:

Mister No: Αιχμάλωτος Της Ζούγκλας


Ύστερα από τη θερμή υποδοχή της σειράς «Mister No Revolution» (Δεκέμβριος 2018 - Μάιος 2019), μια νέα σειρά του Mίστερ Νο ξεκίνησε στη γειτονική Ιταλιά τον Ιούλιο 2019 από μια εκλεκτή ομάδα δημιουργών, που τον επανέφερε στο γνωστό του σύμπαν, τη δεκαετία του ’50, εκεί που τον άφησε ο αρχικός του δημιουργός, Guido Nolitta! Και απ’ ό,τι φαίνεται, ο ήρωας θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια ακόμα! Στο κόμικς Αιχμάλωτος Της Ζούγκλας, αφού καταφέρνει να επιβιώσει από μια ομάδα μισθοφόρων, ο Τζέρι Ντρέικ καταλήγει στα βάθη της ζούγκλας, χωρίς εφόδια και επίγνωση για το που βρίσκεται. Έτσι, ξεκινά ένας αγώνας με αντίπαλο την άγρια φύση και απειλές από παντού, ενώ έχει χάσει τα ίχνη των συνταξιδιωτών του. Όταν αργότερα θα συναντήσει τον Ες-Ες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την απειλή που στόχο έχει να καταστρέψει το δάσος και τους ιθαγενείς που το κατοικούν. 

To τεύχος κυκλοφορεί στις 2 Ιουλίου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουνίου!


Ζαγκόρ #7 : Ουίτικο!


Ο Ζάγκορ, ο Τσίκο και ο φίλος τους, Δόκτωρ Λέστερ, διερευνούν την τύχη μιας ομάδας στρατιωτών που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς σε μια χιονοθύελλα στα βουνά. Οι τρεις φίλοι βρίσκουν νεκρά σώματα που έχουν κατασπαραχθεί από λύκους, αλλά το «Πνεύμα Με Το Τσεκούρι» αντιλαμβάνεται την παρουσία ενός τερατώδους πλάσματος στην περιοχή, το οποίο ευθύνεται και για άλλους τραγικούς θανάτους. Οι ντόπιοι το αποκαλούν «Ουίτικο» (!) και πρόκειται για έναν μυστηριώδη δαίμονα... 

Kυκλοφορεί στις 4 Αυγούστου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 25 Ιουλίου!