Συνεχίζουμε δυναμικά με τα τεύχη #11 των Μπονελικών Ηρώων! Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή του κάθε άλμπουμ, καθώς και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του καθενός:

Mister No #11: H Μεγάλη ΝύχταΣτο κόμικς Η Μεγάλη Νύχτα, σε σενάριο Luigi Mignacco και σχέδιο Roberto Diso, μια θανατηφόρα απειλή με κυνόδοντες και νύχια είναι έτοιμη να χτυπήσει… κάποιοι τη διεκδικούν ως κυνηγετικό τρόπαιο και κάποιοι άλλοι θέλουν απλά να καταγράψουν τις κινήσεις της… Ο Μίστερ No καλείται να προστατεύσει ένα θηρίο που δε θα έπρεπε να βρίσκεται στον Αμαζόνιο… Στη δεύτερη ιστορία με τίτλο Ο Κανγκασέιρο Φάντασμα, σε σενάριο Luigi Mignacco και σχέδιο Massimo Cipriani και Marco Foderà, στις ξηρές πεδιάδες της Βραζιλίας, στο Σερτάο, η κακοποίηση και η αδικία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Ευτυχώς, για την αποκατάσταση της αδικίας ενάντια στους φτωχούς και για τη διάσωση των κοριτσιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, βρίσκεται εκεί ο μυστηριώδης «Κανγκασέιρο Φάντασμα»…

Kυκλοφορεί τη Τρίτη 5 Οκτωβρίου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου! 


Ζαγκόρ #11 : Η Αποστολή Της Μεθυσμένης ΠάπιαςΣτο κόμικς Η Αποστολή της Μεθυσμένης Πάπιας σε σενάριο Moreno Burattini και σχέδιο Bane Kerac, η Μεθυσμένη Πάπια, ο ταχυδρόμος του Ντάρκγουντ, καλείται να παραδώσει μια μυστηριώδη επιστολή που σχετίζεται με μια αδίστακτη συμμορία, η οποία είναι αποφασισμένη να την αρπάξει. Στην προσπάθεια να βοηθήσουν τον Ινδιάνο φίλο τους, ο Ζαγκόρ και ο Τσίκο, ανακαλύπτουν το περιεχόμενο του φακέλου: ένα μυστηριώδες μήνυμα, κρυπτογραφημένο σύμφωνα με μία από τις μεθόδους που περιγράφονται τον 16ο αιώνα από τον αποκρυφιστή μοναχό Γιοχάννες Τριθέμιους, γνωστό ως Μαύρο Αββά. Κυνηγημένοι από τους ληστές, οι φίλοι μας καταφέρνουν να εντοπίσουν τον δέκτη του γράμματος…

Κυκλοφορεί την Tρίτη 2 Νοεμβρίου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου!