Συνεχίζουμε δυναμικά με τα τεύχη #9 των Μπονελικών Ηρώων! Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή του κάθε άλμπουμ, καθώς και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του καθενός:

Mister No: Συνωμοσία Στη Μανάους
Ύστερα από τη θερμή υποδοχή της σειράς «Mister No Revolution» (Δεκέμβριος 2018 - Μάιος 2019), μια νέα σειρά του Mίστερ Νο ξεκίνησε στη γειτονική Ιταλιά τον Ιούλιο 2019 από μια εκλεκτή ομάδα δημιουργών, που τον επανέφερε στο γνωστό του σύμπαν, τη δεκαετία του ’50, εκεί που τον άφησε ο αρχικός του δημιουργός, Guido Nolitta! Και απ’ ό,τι φαίνεται, ο ήρωας θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια ακόμα! Στο κόμικς Συνωμοσία Στη Μανάους, ο Μίστερ Νο και ο Ες-Ες επιστρέφουν στη Μανάους, το μέρος από το οποίο φαίνεται να ξεκινούν όλα μέσα από ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου. Ο Μίστερ Νο αναγκάζεται τελικά να συμμαχήσει με τον πατράο Άντζελο, έναν εκ των αφεντικών του υποκόσμου, για να βοηθήσει τον φίλο του τον Ζεσούς, που καταδικάστηκε και σύρθηκε στη φυλακή για έναν φόνο που δε διέπραξε. Ο Ζεσούς κατέληξε στις φυλακές υψίστου ασφαλείας του Σάντο Τομάς, όπου αδίστακτοι δεσμοφύλακες μετατρέπουν τη ζωή των κρατουμένων σε κόλαση. Εντωμεταξύ, ο διευθυντής της φυλακής συνεργάζεται με τους αντιπάλους του πατράο Άντζελο για να τον βγάλουν από τη μέση, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ενός δολοφόνου που επέλεξαν από τους φυλακισμένους. Ο Μίστερ Νο και ο Ες-Ες καταστρώνουν ένα σχέδιο, που όμως δεν στέφεται με επιτυχία, με αποτέλεσμα αντί να ελευθερώσουν τον Ζεσούς από τους βασανιστές του, να καταλήξουν και οι ίδιοι στα χέρια τους.

To τεύχος κυκλοφορεί στις 2 Φεβρουαρίου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 25 Ιανουαρίου!


Ζαγκόρ #9 : Η Απαγωγή Του Ικάρου Λα Πλουμ


 


Ο Λα Πλουμ, ένας ξεπεσμένος ευγενής, έχει μονάχα ένα όνειρο στη ζωή του: να πετάξει. Κρίμα που η δύναμη της βαρύτητας καταφέρνει με κάθε τρόπο να του χαλά τα σχέδια, προκαλώντας πάντοτε την αναπόφευκτη πτώση στο έδαφος στα αεροσκάφη του, ανεξαρτήτως του βάρους τους. Ακριβώς μια τέτοια πτώση ενός κατευθυνόμενου αερόπλοιου δικής του επινόησης, του Ιπτάμενου Καταμαράν, θα οδηγήσει τον βαρόνο, τον Ζαγκόρ και τον Τσίκο στις κορυφές της Ολ Ούντας και θα ξαναφέρει στην επιφάνεια εκείνη την έκδοση που κυκλοφόρησε πριν από τριάντα χρόνια. Όπως βλέπετε, η επιστροφή της «Λησμονημένης Πόλης» θα είναι πλούσια σε εκπλήξεις ανάλογες της αρχικής περιπέτειας και κάτι μου λέει πως για τις κορυφές στις οποίες βρίσκεται θα ξαναμιλήσουμε σύντομα…

Kυκλοφορεί την 2 Μαρτίου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 22 Φεβρουαρίου!