Συνεχίζουμε δυναμικά με τα τεύχη #10 των Μπονελικών Ηρώων! Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή του κάθε άλμπουμ, καθώς και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του καθενός:

Mister No: H Tελευταία Πράξη
Στο κόμικς Η Τελευταία Πράξη, φτάνει η ημέρα της τελικής αναμέτρησης, όπου τα μυστήρια λύνονται και οι ένοχοι αποκαλύπτονται. Όμως, πίσω στη Μανάους, δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν τα αφεντικά του υποκόσμου και αυτό θα είναι μια ακόμη δοκιμασία για τον Μίστερ Νο. Στη δεύτερη ιστορία με τίτλο Η Φονική Σκιά, σε σενάριο Luigi Mignacco και σχέδιο Roberto Diso, ο Μίστερ Νο και ο Ες-Ες συνοδεύουν την όμορφη σκηνοθέτιδα, Λόλα Κέρκλαντ και τους συνεργάτες της μέσα στα άγρια δάση του Αμαζονίου, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ. Σύντομα, το πολυπόθητο «θήραμά» τους θα αποδειχθεί θανατηφόρα απειλή για τους ιθαγενείς της περιοχής και τους ίδιους.

Κυκλοφορεί την Τρίτη 1 Ιουνίου! Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας και οι αποστολές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 20 Μάϊου! 


Ζαγκόρ #10 : Η Επιστροφή Του Βρικόλακα


 


Στο πολυαναμενόμενο και αγαπημένο κόμικς Η Επιστροφή Του Βρικόλακα, όλα ξεκινούν όταν στο Στάρμπακ, ένα χωριό κοντά στο Ντάρκγουντ, ο Τσίκο θα συναντήσει έναν μυστηριώδη τύπο που θα του υποσχεθεί κάτι δελεαστικό, ζητώντας σαν αντάλλαγμα κάτι εξαιρετικά παράξενο. Τι είναι αυτό; Και πως το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε μια ακόμη αναμέτρηση του Ζαγκόρ, του Τσίκο, του νεαρού Πάρκμαν και του Δόκτωρ Μετρέβελιτς με τον διαβολικό Βαρόνο Μπέλα Ρακόζι; Όλα θα γίνουν ξεκάθαρα διαβάζοντας τη συγκλονιστική ιστορία μας...

O Zαγκόρ κλείνει 60 χρόνια εκδοτικής παρουσίας και το γιορτάζουμε με μια εξαιρετική έκδοση!

Κυκλοφορεί την Πέμπτη 1 Ιουλίου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν την