ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΛΕΚ»!

        Πλησιάζουμε πια επικίνδυνα σε μια ημερομηνία σταθμό για το περιοδικό μας! 25 Ιουνίου του 1969 με 25 Ιουνίου του 2019! Περάσαν 50 χρόνια από την κυκλοφορία του 1ου τεύχους του Μπλεκ και ακόμα είμαστε εδώ!!! Μα Τα Χίλια Ελάφια, 50 Χρόνια εκδοτικής ζωής και 1621 τεύχη σε ενιαία αρίθμηση! Μιλάμε, δηλαδή, για τέσσερις διαφορετικές γενιές αναγνωστών! Έτσι λοιπόν, είπαμε να το γιορτάσουμε! Πως; Αρχικά με ένα μεγάλο διαγωνισμό! Και λέμε αρχικά, γιατί, έως το τέλος του έτους, ετοιμαστείτε για μια επετειακή ξεχωριστή έκδοση

     Αν θέλεις να συμμετάσχεις στο μεγάλο μας διαγωνισμό (καταληκτική ημερομηνία Τρίτη 16 Ιουλίου) και να είσαι μέσα στους 3 νικητές που θα κερδίσουν πλούσια δώρα, ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Μπες στη φόρμα του διαγωνισμού πατώντας εδώ.


ΒΗΜΑ 2: Απάντησε στις ερωτήσεις που αφορούν το περιοδικό μας και πάτα Υποβολή.

Αυτό ήταν! Καλή Επιτυχία!


- Τρεις τυχεροί που θα προκύψουν μετά από κλήρωση κερδίζουν:


1ος ΝΙΚΗΤΗΣ: 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο 5άστερο Dion Palace Luxury Resort στο Λιτόχωρο* που μας παρέχει το ekdromi.gr.

2ος ΝΙΚΗΤΗΣ: Δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για αγορές από το site μας**.


3ος ΝΙΚΗΤΗΣ: Μια ετήσια Συνδρομή Μπλεκ. 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην ιστοσελίδα μας www.mikrosiros.gr και στη σελίδα του Μπλεκ στο fb. Οι ίδιοι θα ενημερωθούν μέσω email και θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 210-8983824. *Η διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο και Σεπτέμβριο 2019, κατόπιν διαθεσιμότητας.

**Θα πρέπει να εξαργυρωθεί έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου.