Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους, με μία όμορφη, νέα χρονιά! Θα ξεκινήσουμε δυναμικά το νέο έτος με δύο πολύ ιδιαίτερες εκδόσεις, εγκαινιάζοντας έτσι τη νέα μας συνεργασία με την DC. Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 θα βρείτε τις παρακάτω εκδόσεις μας σε περίπτερα, βιβλιοπωλεία και κομιξάδικα:


Κλασικές Ιστορίες Popeye #3 - Το Πλάσμα της Διπλανής Πόρτας (1974-1976)


Ο Μπαντ Σάγκεντορφ είναι ο δημιουργός με τη μακροβιότερη πορεία στο στριπ του Ποπάυ. Δημιούργησε εκατοντάδες ιστορίες του αγαπητού ναυτικού, τόσο σε μορφή κόμικς όσο και σε μορφή ημερήσιων και κυριακάτικων στριπ εφημερίδων, και πλαισίωσε το σύμπαν του αγαπημένου μας ναυτικού με πολλούς νέους χαρακτήρες. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσω των περιοδικών της εκδοτικής «Δραγούνης» που έβγαιναν στα περίπτερα από το 1973 έως τα μέσα της δεκαετίας του ‘90. Όμως για πρακτικούς λόγους, οι ιστορίες του υπέστησαν αλλαγές, μιας και δημιουργούνταν για να τυπωθούν σε αμερικανικές εφημερίδες, όχι σε περιοδικά κόμικς του περιπτέρου.

Στη σειρά Κλασικές Ιστορίες Popeye, παρουσιάζουμε τις ιστορίες αυτές στην αυθεντική, πρωτότυπη μορφή τους. Πρόκειται για μία σειρά δικής μας παραγωγής, με σκοπό να διαβάσουμε τις περιπέτειες του διάσημου ναυτικού χωρίς καμία περικοπή, όπως ακριβώς δημοσιεύτηκαν στην Αμερική. Ο κλασικός Ποπάυ διά χειρός Μπαντ Σάγκεντορφ επιστρέφει, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα διαβάσουμε τις ιστορίες του στην αυθεντική μορφή τους!

Ο τρίτος τόμος περιλαμβάνει επτά περιπέτειες από την περίοδο 1974 - 1976. Οι περισσότερες ιστορίες δεν έχουν αναδιανεμηθεί από την King Features Syndicate, επομένως ο χρωματισμός έγινε από τις Εκδόσεις Μικρός Ήρως:

  • Μια Δουλειά για τον Παππού!
  • Ο Βασιλιάς είναι Βασιλιάς!
  • Σπανακίτης!
  • Η Επιστροφή των Στριμμένων!
  • Το Πλάσμα της Διπλανής Πόρτας!
  • Η Προεδρίνα!
  • Νοικοκυρά σε Απόγνωση!

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!

Superman - Άνθρωπος και Υπεράνθρωπος


Ο Κλαρκ Κεντ φτάνει στο Σμόλβιλ σαν οποιοδήποτε άλλον νεαρό από την επαρχία που κυνηγά το όνειρό του. Αρπάζοντας κάθε δουλειά που μπορεί να βρει, παλεύει να γίνει δημοσιογράφος για τον Ημερήσιο Πλανήτη όπως το δημοσιογραφικό του ίνδαλμα, η Λόις Λέιν… και να βρει έναν τρόπο να χρησιμοποιήσει τις απίστευτες δυνάμεις του για να βοηθήσει την πόλη που αγαπά. Όμως, κάποιος άλλος έχει έρθει στη Μητρόπολη με πιο θανάσιμα σχέδια κατά νου. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, αυτός ο άγνωστος τρόμος έχει σκοπό να γονατίσει την πόλη… και να τη ξαναφτιάξει σύμφωνα με την εγωκεντρική εικόνα του.

Ο Κλαρκ Κεντ δεν είναι έτοιμος να γίνει ήρωας. Δεν έχει όμως άλλη επιλογή. Έχει έρθει η ώρα για εκείνον να επιλέξει ανάμεσα στον φόβο και την ελπίδα… ανάμεσα στο σύνηθες και το ξεχωριστό… ανάμεσα στον άνθρωπο και τον υπεράνθρωπο.

Η DC Comics παρουσιάζει με υπερηφάνεια την ιστορία του θρυλικού συγγραφέα Μαρβ Γούλφμαν για τις πρώτες μέρες του ανθρώπου από ατσάλι σαν υπερήρωας, με πανέμορφη εικονογράφηση από τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Κλαούντιο Καστελίνι.

Η νέα έκδοση του Άνθρωπος και Υπεράνθρωπος συλλέγει ολόκληρη την ιστορία, επεξεργασμένη εκ νέου από τον Καστελίνι. Επίσης περιέχει μία εισαγωγή από τον Γούλφμαν, το τελικό προσχέδιο σεναρίου για ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο, όπως και έναν εκτενή τομέα πίσω από τις κουίντες που επιμελήθηκε τόσο ο σεναριογράφος όσο και ο σχεδιαστής. Σχεδόν δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί, αυτή η έκδοση εξερευνά την εξέλιξη της ιστορίας και του σχεδίου αυτού του σύγχρονου κλασσικού κόμικς καθώς οι Γούλφμαν και Καστελίνι σας ταξιδεύουν.

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!