Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τις νέες εκδόσεις του μήνα. Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 θα βρείτε τις παρακάτω εκδόσεις μας σε περίπτερα, βιβλιοπωλεία και κομιξάδικα:


Μιχαήλ Μιχαήλ του Μιχαήλ - Ο Έλληνας Σαρλώ


Σε αυτό το κόμικς αποτυπώνονται με χιούμορ ο ερασιτεχνισμός, οι γκάφες, οι μωροφιλοδοξίες, οι ίντριγκες, η αγνωμοσύνη, τα ευτράπελα, οι αυτοσχεδιασμοί, οι κουτοπονηριές, οι ζαβολιές, οι γκάφες, μέσα στις οποίες δημιουργήθηκαν οι πρώτες βουβές ταινίες μυθοπλασίας στην Ελλάδα. Και, προπάντων, κυριαρχεί η μορφή του Μιχαήλ Μιχαήλ του Μιχαήλ.

«Ήταν Κυριακή βράδυ και ο κόσμος είχε πλημμυρίσει το μεγάλο αθηναϊκό θέατρο όπου επρόκειτο να εμφανιστώ ως παλιάτσος. Ήρθαν να γλεντήσουν με έναν παλιάτσο που η καρδιά του αιματωνόταν και πονούσε. Ήρθαν για έναν παλιάτσο που πονούσε και ήταν έτοιμος να ξεσπάσει όχι σε γέλιο, για να κάνει και τους άλλους να γελάσουν, μα σε κλάμα, σε κλάμα σπαραχτικό. Γυρνώντας στην πλατεία, τους λέω: Γέλα, παλιάτσο! Ο κόσμος πληρώνει!» γράφει στην αυτοβιογραφία του.

Αυτός ο Έλλην Σαρλώ, ο «Σαχλό» όπως τον επονόμασαν οι συγκαιρινοί του. Ο οποίος, μετά από έναν αιώνα, «ο διασημότερος των ασήμων ηθοποιών», όπως έγραφαν τότε οι εφημερίδες, «ανασταίνεται» για πρώτη φορά μέσα σε αυτό το κόμικς. Πού να το φανταζόταν...

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!


Τεξ - Ο Ήρωας και ο Θρύλος


Ολομόναχος στο λιβάδι, ένας άνδρας αντιμετωπίζει με θάρρος την οργή των Κομάντσι του Μαύρου Φεγγαριού! Εκείνος ο άνδρας είναι ο Αετός της Νύχτας! Στην Άγρια Δύση, όταν ο μύθος γίνεται πραγματικότητα, επικρατεί πάντοτε ο μύθος. Αυτή η διάσημη φράση του Τζον Φορντ σηματοδοτεί τον τρόπο με τον οποίο ένας μεγάλος δάσκαλος της 9ης τέχνης, ο Πάολο Ελεουτέρι Σερπιέρι, προσεγγίζει τον μύθο του αθάνατου Τεξ Ουίλερ!

Ο Τεξ επιστρέφει ανανεωμένος, σε μία πανέμορφη ιστορία σε σενάριο και σχέδιο του Πάολο Ελεουτέρι Σερπιέρι.

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!


Ζαγκόρ GN #18 - Οι Στρατιώτες Φαντάσματα

Στο κλασικό κόμικς Οι Στρατιώτες Φαντάσματα (Zagor Speciale #14, Απρίλιος 2002) σε σενάριο, Moreno Burattini και σχέδιο Carlo Marcello, μια τρομερή κατάρα, που ξεστόμισε λίγο πριν πεθάνει ο ταγματάρχης Μακ Γκουάιρ, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά εξήντα χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα του Πολέμου της Ανεξαρτησίας. Από έναν ομαδικό τάφο, βαθιά μέσα στο δάσος, αναδύονται τα φαντάσματα των σκοτωμένων στρατιωτών για να αποδώσουν φόρο τιμής στο αίμα τους... Ο Ζαγκόρ και ο Τσίκο θα πρέπει πρώτα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των τρομοκρατημένων κατοίκων του Ρόκφορντ προκείμενου να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από αυτό το σκοτεινό μυστήριο. Μόνο έτσι οι Ερυθροχίτωνες δεν θα καταφέρουν να πάρουν την εκδίκησή τους!

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!