Φέτος έχουμε την τιμή και τη χαρά να κλείνουμε 70 χρόνια από την επέτειο του λαϊκού αναγνώσματος Ο Μικρός Ήρως. Οι εκδόσεις αυτού του μήνα, θα συνοδευτούν από μία μεγάλη εορταστική εκδήλωση, για την οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, κάνοντας κλικ εδώ. Τα δύο βιβλία που θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο του 2023, είναι τα παρακάτω:Μίστερ Νο GN #15 - Φώτα, Κάμερα, Γυρίζουμε!
Στο βιβλίο περιέχεται η ιστορία κόμικς με τίτλο Φώτα, Κάμερα, Γυρίζουμε (Mister No #79-82, Φεβρουάριος-Μάιος 1981) σε σενάριο Alfredo Castelli και σχέδιο Franco Bignotti ενώ το εξώφυλλο είναι του Gallieno Ferri. Έχοντας αναλάβει τον ρόλο του οδηγού για ένα κινηματογραφικό συνεργείο που θα γυρίσει μια ταινία στην καρδιά της ζούγκλας, ο Μίστερ Νο βρίσκεται σε σύγκρουση με τον σκηνοθέτη Ίρα Μπερνς, έναν άνθρωπο κυνικό και αδίστακτο. Ο πιλότος μας παραμένει στο συνεργείο, γιατί εκτός των άλλων, έχει ερωτευτεί την όμορφη ντίβα, Σούζαν Στίβενς. Ωστόσο, το συνεργείο αποδεκατίζεται από δύο φρικτές δολοφονίες και ο Μίστερ Νο βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο μάτι του κυκλώνα...


Ο Μικρός Ήρως 70 Χρόνια (1953 - 2023)

Σπάνια ένα περιοδικό έχει σημαδέψει τόσο πολύ τις καρδιές και τις ψυχές των αναγνωστών του, όσο ο Μικρός Ήρως, που έγραφε ο Στέλιος Ανεμοδουράς από το 1953 έως και το 1968 με το ψευδώνυμο «Θάνος Αστρίτης» και διάνθισε με τα σκίτσα του ο Βύρων Απτόσογλου. Μη χάσετε το ολοκαίνουργιο λεύκωμα με πολύτιμες πληροφορίες για το ανάγνωσμα, 45 νέα σκίτσα Ελλήνων καλλιτεχνών που θα παρουσιαστούν στην έκθεση για τα 70 χρόνια, αλλά και μία αδημοσίευτη πραγματική ιστορία του Θάνου Αστρίτη σε σχέδια του Βασίλη Γκογκτζιλά, που αποτελεί την αφετηρία αυτής της τεράστιας διαδρομής που λέγεται Μικρός Ήρως.

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!