Ο Απρίλιος πλησιάζει, ώρα να δούμε τις εκδόσεις του μήνα! Συνολικά, την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις σε περίπτερα, βιβλιοπωλεία και κομιξάδικα:


Λάργκο Γουίντς #9-12: Χρυσή Πύλη

Ο μικρός ορφανός Λάργκο Γουίντσλαβ, γεννήθηκε στο Μαυροβούνιο και υιοθετήθηκε κρυφά από τον δισεκατομμυριούχο Νέριο Γουίντς, για να τον διαδεχθεί μετά θάνατον στη διαχείριση της οικονομικής αυτοκρατορίας του. Όταν λοιπόν ο Νέριο δολοφονείται, ο εικοσιεξάχρονος Λάργκο, μέσα σε μια νύχτα, γίνεται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο αγώνας για τη διατήρηση αυτής της περιουσίας, σε συνάρτηση με την αντικομφορμιστική και επαναστατική του φύση, θα οδηγήσει τον Λάργκο σε μεγάλες μάχες με κρυφούς εχθρούς και ανταγωνιστές. Έτσι, θα οδηγηθεί συχνά σε επικίνδυνες περιπέτειες που, όχι λίγες φορές, θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον θάνατο και την αυτοκρατορία του —τον πανίσχυρο οικονομικά Όμιλο W— στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Στα ελληνικά, η σειρά έχει εκδοθεί μέσα από τις σελίδες των περιοδικών Μπλεκ & Non-Stop Comics και πλέον κυκλοφορεί σε αυτόνομη μορφή στον συγκεντρωτικό τόμο Λάργκο Γουίντς #9-12: Χρυσή Πύλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και εσωτερικές σελίδες, στο επεξηγηματικό άρθρο του Λάργκο Γουίντς.

Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!Τερματοφύλακας Γιατρός #7

Ο Μπεν Λήπερ, είναι ένας πολυάσχολος νέος, ο οποίος το απόγευμα αγωνίζεται ως τερματοφύλακας της Μάνκαστορ Σίτυ και το πρωί είναι φοιτητής της Ιατρικής. Το πρωτοποριακό για την εποχή σενάριο του κόμικς εμπλέκει τον Μπεν Λήπερ σε μια σειρά από κοινωνικά ζητήματα στα οποία ο νεαρός συνήθως προσπαθεί να βοηθήσει κάποιον συνάνθρωπό του να βρει λύση στο πρόβλημα που τον απασχολεί. Σε αυτό, αρκετές φορές μπαίνουν εμπόδιο κάποιοι από τους καθηγητές του στην Ιατρική Σχολή που φοιτά ή και παράγοντες ομάδων ποδοσφαίρου. Η ομάδα του στην αρχή αγωνίζεται στη Δ’ Αγγλίας όμως πάντοτε καταφέρνει να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας, κάτι το οποίο οφείλει στις εκπληκτικές αποκρούσεις του Μπεν.
Το πολυπόθητο έβδομο τεύχος του αγαπημένου μας τερματοφύλακα, επιτέλους κυκλοφορεί. Με αυτό το τεύχος, ολοκληρώνεται η ιστορία του Μπεν Λήπερ, και μαζί της κλείνει και ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας των ποδοσφαιρικών κόμικς. Τα τεύχη #1-4 κυκλοφόρησαν με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ενώ τα τεύχη #5-7 βγήκαν αυτόνομα από τις εκδόσεις μας. Τα τρία αυτά τεύχη, είναι στο ίδιο μέγεθος, με την ίδια μορφή που αγαπήσατε, όμως περιλαμβάνουν 120 σελίδες αντί για 52.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ψηφιακής αποκατάστασης των πρωτότυπων σελίδων που χρησιμοποιήσαμε, κάντε κλικ εδώ.
Αγοράστε το κάνοντας κλικ εδώ!