Τα θερμόμετρα έχουν χτυπήσει κόκκινο και η πολυπόθητη ώρα των διακοπών πλησιάζει! Τι θα ήταν οι διακοπές όμως δίχως ένα καλό βιβλίο στη παραλία; Όλοι και όλες ήδη αρχίζουμε να ετοιμάζουμε τη λίστα με τα βιβλία και τα κόμικς που θα διαβάσουμε για ακόμα ένα καλοκαίρι. Από τις εκδόσεις Μικρός Ήρως ευελπιστούμε να μπορέσουμε να κάνουμε τη λίστα σας λίγο πιο εύκολη για ακόμα μια χρονιά!

Μη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις Καλοκαιρινές μας προσφορές, από την Τρίτη 9 Ιουλίου έως και το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024! Σας περιμένουν μεγάλες εκπτώσεις σε πάρα πολλά από τα κόμικς, graphic novels και merchandise της εκδοτικής μας.


Εκπτώσεις 40% σας περιμένουν στους παρακάτω τίτλους ❗‼️Εκπτώσεις 40% θα βρείτε και στις παρακάτω προσφορές ‼️
- Με αγορές άνω των 30€, σας προσφέρουμε ως δώρο τη νέα έκδοση Ο Θρυλικός Μπλεκ #9 (84 σελ, 15 Χ 20 εκ)! Περιλαμβάνει την αδημοσίευτη ασπρόμαυρη ιστορία με τίτλο Το Ξόρκι σε σενάριο Yves Chantereau και σχέδιο Ciro Tota.- Επιπλέον, με κάθε σας αγορά, σας δίνουμε δώρο αφίσα, ένα τεύχος της σειράς Συλλεκτικά Μικρός Ήρως και το Ζαγκόρ - Ειδική Έκδοση!Και όπως πάντα, με αγορές άνω των 25€, έχετε δωρεάν μεταφορικά!

Τι περιμένετε λοιπόν;!