Όπως πολλοί από εσάς έχετε ήδη μάθει, το περιοδικό Μπλεκ —με την υφιστάμενη μορφή του— θα σταματήσει στο #32 (εντός Δεκεμβρίου 2023) ύστερα από πέντε χρόνια κυκλοφορίας! Δυστυχώς και παρότι δεν μας αρέσει, τα δεδομένα δείχνουν ότι οι ανθολογίες κόμικς δεν έχουν πια θέση στο νέο εκδοτικό τοπίο! Οι καιροί που ανυπομονούσαμε για το επόμενο τεύχος προκειμένου να μάθουμε τη συνέχεια μιας ιστορίας έχει παρέλθει. Τα πράγματα λειτουργούν πια με το «εδώ και τώρα» και βέβαια στη λογική των ολοκληρωμένων ιστοριών, όπως ακριβώς σκεφτόμαστε να χτίσουμε τη νέα μορφή του Μπλεκ. Ωστόσο —όπως πάντα— θα θέλαμε την άποψή σας για να δημιουργηθεί μία έκδοση όσο πιο κοντά γίνεται στις δικές σας επιθυμίες.

Για τον λόγο αυτό δρομολογούμε αυτή τη δημοσκόπηση. Με τη συμμετοχή σας λαμβάνετε ταυτόχρονα μέρος σε μια ψηφοφορία μέσα από την οποία θα προκύψουν τρεις νικητές που ο καθένας τους θα κερδίσει τα παρακάτω:


Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η Τρίτη 24 Οκτωβρίου έως τις 23:59. Μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω της παρακάτω φόρμας:ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

- Έχετε δικαίωμα για μια υποβολή ανά facebook account.

- Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, είναι να εισάγετε το email σας μετά την ολοκλήρωση του γκάλοπ.

- Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου έως τις 15:00 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της κλήρωσης και θα ενημερωθούν μέσω e-mail οι τρεις νικητές που θα προκύψουν μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση.