Ένα νέο πολυθεματικό περιοδικό κόμικς ετοιμάζεται!!! Τι θα περιλαμβάνει; Αγαπημένους ήρωες  (Λάργκο Γουίντς, Στορμ, Δικαστής Ντρεντ), έναν νέο χαρακτήρα-έκπληξη που θα συστηθεί στο αναγνωστικό κοινό, νέα από τον χώρο της 9ης Τέχνης, αλλά και νέες πρωτότυπες στήλες. Το νέο μας περιοδικό θα είναι σε μεγάλο σχήμα (21Χ 28), το σχήμα που πραγματικά αρμόζει σε αυτές τις χορταστικές εικονογραφήσεις και θα είναι διμηνιαίο! Θα έχει τα πάντα! Το μόνο που του λείπει είναι Ο ΤΙΤΛΟΣ. Και αυτόν θα τον βρείτε ΕΣΕΙΣ. Ζητάμε από εσάς να γίνετε κατά κάποιον τρόπο οι «νονοί» της νέας μας εκδοτικής προσπάθειας. Ποιος θα ήταν άλλωστε καταλληλότερος να δώσει όνομα στο νέο αυτό περιοδικό αν όχι οι μελλοντικοί του αναγνώστες;

Οι προτάσεις είμαστε σίγουροι πως θα είναι πολλές. Μέσα από αυτή την πλειάδα των υπέροχων προτάσεών σας, θα βρεθούμε στην ευχάριστα «δύσκολη θέση» να επιλέξουμε το όνομα που μας άρεσε περισσότερο και που βέβαια θα χρησιμοποιήσουμε ως τίτλο του νέου μας περιοδικού. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής θα είναι η Κυριακή 11 Απριλίου έως τις 00:00. Την Τετάρτη 14 Απριλίου και ώρα 13:00 θα γίνει η ανακοίνωση του νικητή/ριας στη σελίδα του Μπλεκ στο fb.

Μπορείς να λάβεις μέρος μέσα από τη σελίδα του fb εδώ ή μέσω της παρακάτω φόρμας:ΔΩΡΑ

Όλοι οι Συμμετέχοντες: Εκπτωτικό κουπόνι Μικρός Ήρως 10%!!!!

Νικητής/ρια: Δωροεπιταγή 150 ευρώ για αγορές οποιασδήποτε έκδοσης από το σάιτ μας!


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

- Κάθε συμμετέχων-ουσα έχει δικαίωμα να προτείνει μέχρι 3 τίτλους.

- Έχετε δικαίωμα για μια συμμετοχή ανά fb account!

- Σε περίπτωση που άνω του ενός συμμετεχόντων προτείνουν τον επιλεχθή τίτλο, νικητής θα αναδειχθεί αυτός που υπέβαλε πρώτος, βάσει χρονικής σειράς υποβολής.

- Για να ολοκληρώσετε την διαδικασία θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού επιλέγοντας το συγκεκριμένο κουτάκι πριν την υποβολή των προτάσεων σας. 

- Παραπλήσιοι τίτλοι με τον επιλεχθή (από ενικό, πληθυντικό, διαφορετική κλίση κλπ), θα εξετάζονται κατά περίπτωση για να αποφασιστεί αν θα είναι και αυτοί επιλέξιμοι.

- Το ακραίο σενάριο να μην προκύψει ο κατάλληλος τίτλος  για το νέο κόμικς, μέσα από τη διαδικασία του διαγωνισμού, είναι ένα ενδεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, ο νικητής θα προκύψει μέσα από κλήρωση.

- Ο τίτλος του περιοδικού για να είναι επιλεχθής, θα πρέπει να είναι ελεύθερος προς κατοχύρωση (δε θα πρέπει να είναι κατοχυρωμένος από άλλον εκδότη στο Υπουργείο Εμπορίου).

- Τα Εκπτωτικά Κουπόνια θα αποσταλούν τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως τις 17:00.

- Τα εκπτωτικά κουπόνια και η Δωροεπιταγή θα πρέπει να εξαργυρωθούν έως την Παρασκευή 16/4 στις 00:00 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mikrosiros.gr.

- Για την εξαργύρωση των κουπονιών, στη δήλωση των στοιχείων σας, θα πρέπει να εισάγετε το ίδιο email που εισήγατε κατά την υποβολή της συμμετοχής σας.

- Τα κουπόνια έχουν ισχύ για αγορές ΟΛΩΝ των εκδόσεων (και των Προσφορών!!!) της Μικρός Ήρως , εκτός από τις Νέες Εκδόσεις και τις Συνδρομές! 


Καλή σας Επιτυχία!