Οι «Εκδόσεις Μικρός Ήρως» συνεχίζουν το μακροχρόνιο ταξίδι τους στον χώρο των κόμικς. Σε αυτό το ταξίδι, ήρθε η ώρα να συναντήσουμε και άλλους ταξιδιώτες που μοιράζονται την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι για την  «Ένατη Τέχνη». Ήρθε η στιγμή λοιπόν, μέσα από την ιστοσελίδα μας, να μπορείτε να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας κόμικς και από άλλους εκδοτικούς οίκους. Όπως είπαμε άλλωστε και στο editorial του «Μπλεκ» #8, Κάθε Χρόνο, Ένα Βήμα Πιο Ψηλά. Μέσα από την ιστοσελίδα μας και συγκεκριμένα από την ενότητα «Εκδόσεις Άλλων», μπορείτε πια να επιλέγετε από μια γκάμα νέων και παλαιότερων κόμικς, η οποία συνεχώς θα αυξάνεται και θα εμπλουτίζεται. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

-    Η ενότητα «Εκδόσεις Άλλων», είναι ευδιάκριτη επάνω στο menu bar. Πατώντας το συγκεκριμένο κουμπί, θα οδηγηθείτε σε μια  υποσελίδα του σάιτ μας, που περιλαμβάνει μόνο τίτλους άλλων εκδοτικών.-   Φυσικά, μπορείτε να κάνετε μικτή παραγγελία με τίτλους δικούς μας (Εκδόσεις Μικρός Ήρως) και τίτλους άλλων (εκδοτικών) και βέβαια να επωφεληθείτε των δωρεάν μεταφορικών για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ. Ωστόσο, τα κόμικς άλλων εκδοτικών οίκων, δεν υπόκεινται στις εκπτώσεις του σάιτ (-15% για πάνω από 8 τεύχη).-    Η ιστοσελίδα μας θα φιλοξενεί κατά βάση νέες εκδόσεις κόμικς και όχι σπάνια, συλλεκτικά έντυπα και παλιές σειρές.

-    Η ιστοσελίδα μας δε θα φιλοξενεί μεταχειρισμένα κόμικς, ούτε θα γίνει αντικείμενο αγοραπωλησιών.

-    Τα προϊόντα με την ένδειξη «2-7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ» (παρότι με κόκκινο χρώμα) μπορείτε να τα παραγγείλετε και θα λάβετε το έντυπο, στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα. -    Είναι πολύ πιθανό, να αναζητείτε κάποιον τίτλο που δε φιλοξενείται μέσα στην ιστοσελίδα μας (ειδικά στην αρχή). Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να τον παραγγείλετε τηλεφωνικώς (στο 210-8983824) ή στέλνοντας μας e-mail (στο info@mikrosiros.gr) και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, μπορούμε να σας το αποστείλουμε, εντός 2-7 εργάσιμων ημερών. Αυτό, δεν ισχύει για ξένα κόμικς, τα οποία θα ενταχθούν στην ιστοσελίδα μας σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μέσα λοιπόν από τις κατηγορίες Υπερηρωικά, Παιδικά, Ελληνικά, Graphic Novels και Σειρές, ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια διαδικτυακή βιβλιοθήκη, όπου θα μπορείτε να βρείτε ή και να αποκτήσετε κόμικς όλων των ειδών και «σχολών»!

Το νέο μας online κομιξοβιβλιοπωλείο είναι γεγονός και σας περιμένουμε!